Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K16a57r54e48l 80C83a17c26h

16. 7. 2021 13:49

Asi takto - politici pracují hubou a obyčejní lidé rukama. Co je na tom divného?

1 0
možnosti

"Opravdové vlastenectví je o práci nikoli o infantilních řečech"

Copak mi to jenom připomíná?

"My nemůžeme, nejsme proti tomu, ale co nám pomůžou jenom kritici. Vždyť my víme, že v Praze nebo v Plzni či jinde, kolik je tam špíny, tedy ve vzduchu mám na mysli, kolik je tam kysličníku siřičitého, to můžeme změřit, víme to, no k tomu nepotřebujeme, aby nám to někdo říkal. My víme taky, kdy to chceme realizovat, kolik na to máme, jestli na to vůbec máme, jestli to vůbec můžeme udělat, mám na mysli různá ta ekologická hnutí. Ale my potřebujem, aby vzali, prostě aby se sebrali řekněme a šli vyčistit konečně ten potok, pomohli a ne dělali demonstrace."

0 1
možnosti

Ovšem na samém počátku národního obrození měly svůj význam i ty sentimentální veršovánky. Za Havlíčka už bylo něčeho dosaženo, takže už dávalo smysl soustředit se na kvalitu, protože už bylo z čeho vybírat.

Kdyby dnes většina voličů nebyla líných se angažovat v politických stranách a dali dohromady nějakou seriózní "xenofobní" stranu, tak by asi na SPD moc hlasů nezbylo. Ale za současné situace, kdy na prvních dvou místech jsou antixenofobní strany, nezbývá než řešit otázku jak zahodit svůj hlas tak, aby se o něj nepodělily. Pokud není na výběr nic jiného než buď ten kdo je "xenofob" aspoň verbálně, a nebo ten kdo pochoduje vedle nápisu "vlastenci táhněte", tak co asi je menším zlem?

0 2
možnosti
Foto

Skvělý, saturovaný a mnohovrstvý blog. Karma.

2 0
možnosti
Foto

Velmi výstižně napsáno, takže velký respekt za Vaší pomoc v postižených obcích a karma za blog R^.

3 0
možnosti
Foto

J59a27n 43C13i95b12u64l25k33a

15. 7. 2021 21:58

Vzkaz všem politikům: čím víc se umažeš na Moravě, tím jsi větší vlastenec!

Tak je to dávno zajetá praktika ČT a ČRo: organizujeme a mediálně podporujeme sbírky, tedy dobro, tedy vše, co děláme je dobré.

A v malém: dělám dobro, jsem dobrý a s kým nesouhlasím, ten je mým opakem - tedy tím špatným.

Takové trošku laciné.

0 2
možnosti
JZ

Milý pane Cibulko, jeďte to říci do oněch jihomoravských obci o tom malém dobru. Rád bych byl u toho. :-)

1 0
možnosti

R^

SPD je mnohem nebezpečnější než KSČM! Vojtěch Filip proklamuje nutnost vystoupení z Evropské unie, ale není tak hloupý, aby to ve skurečnosti připustil! Tomio Okamura to proklamuje též, ale je tak hloupý, že je schopen se o vysoupení z Evropské unie pokusit! Ruská hybridní válka dříve podporovala především komunisty, ale nyní podporuje především okamurovce, kteří ideologii ruské hybridní války propadují!

:-)

6 2
možnosti
VV

Ono to bude asi taky o inteligenci "vudce" a o te u pana Filipa na rozdil od toho jineho nelze pochybovat. A v kremlu to moc dobre vedi.

4 1
možnosti
Foto

R^zasloužená karma

5 0
možnosti
LP

Zasloužená karma:-)R^ Jenom nechápu, proč vaši nesnášenlivost vůči prázdným slovům a gestům aplikujete pouze na Okamuru.:-)

1 0
možnosti
VV

Ale ne, asi nectete vsechny clanky pana Zieglera.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS