Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P88e79t50r 47H86a29n32n18i30g

21. 7. 2021 13:41

Pane Zieglere, i když většinou s Vašimi názory nesouhlasím, tento článek bezvýhradně podporuji. Právě takové a podobné názory mě přesvědčily o tom, že jsem se rozloučil s tzv "vlasteneckou scénou", která nekriticky nalétla na hoaxy šířené americkou agenturou QAnnon a dalšími servery, např. Aeronet a pod. Vakcinace, je podle většinového mezinárodně lékařského názoru jedinou cestou k pozvolnému zastavení pandemie. Proto Rozumní kandidují v rámci Aliance pro budoucnost, která naprosto neřeší vakcinaci či nevakcinaci. Je až zarážející, kolik máme "odborníků" na negativní účinky vakcinace.

6 0
možnosti
Foto

Stejně se nezapřete. Vy nenapíšete: "agentura QAnnon a např. ruský Aeronet". Vy musíte napsat "americká agentura QAnnon a např. Aeronet".

5 0
možnosti
Foto

Když mohou ti, co nutí ostatní očkovat a straší počty zemřelých na Covid, tohle neustále hlásat a ty zemřelé otloukat o hlavy těch, co mají za to, že se nejedná o nebezbečí, které by bylo hodné opatřením, které se kvůli němu dělají, proč to najednou z druhé strany tolik vadí ?

Už je vyvráceno, že by pan Lasica byl v době úmrtí pozitivní ? Nebo nyní to v tomto případě není důležité? Co kdyby pan Lasica nebyl očkován ?

2 6
možnosti

Vy tady dlouhodobě prezentujete hloupé názory, ale teď jste se překonal.Rv

6 2
možnosti

Cituji pana Černockého: "Tak to asi bude jenom náhoda...RIP, býval to výborný herec.“ Můj komentář: Tak to asi bude náhoda, že to býval dobrý muzikant - teď už je to jen starý konspirátorský mešuge Černocký ... :-(Rv

6 0
možnosti

P67a51v90e55l 54V73é61b27r

21. 7. 2021 9:29

S tou žalobou pro pomluvu bych souhlasil jedině v případě existence mnoha žalob za pomluvu v případech, kdy někdo sice zemřel na něco ne-covidového, ale protože byla u něho zjištěna přítomnost tohoto viru, nebožtík se ocitl v kolonce "zemřel na covid".

2 1
možnosti

P10a63v85e57l 18V16é73b32r

21. 7. 2021 9:35

Jo, a pane autore, šetřete expresivními výrazy, jako je "zrůdnost" a podobně. Co my víme. Třeba má onen kandidát informace, které my nemáme. Já tedy o smrti pana Lasici nic nevím a pouze nostalgicky vzpomínám na dobu, kdy jsem na Lasicu a Satínského chodil do divadla Večerní Brno, a smrt z očkování se mně také jeví jako nepravděpodobná, ale nazvat názor pana Černockého zrůdným - to chce hodně fanatismu!

4 6
možnosti

A98l92e68š 65N63o58v64á72k

21. 7. 2021 8:56

další hnusná pomluva:

"...Pod facebookovým postem poslankyně Zuzany Majerové Zahradníkové k úmrtí Milana Lasici se tak kdosi s fejkovým účtem Sju Symová rozhořčuje, že není uvedena příčina úmrtí. „Řekla bych, že je dost podstatné proč,“ píše s veselým mrkacím emotikonem. Myslí tím, že je nám zlovolně tajen pravý důvod, protože tím skutečným podle antivax mudrců samozřejmě nemůže být nic jiného než vakcína..."

0 0
možnosti

No co vy vše nevyčtete z mrkacího emotikonu. Tak schválně :-/;-):-P:-(;-D8-o;-O co to je?

0 0
možnosti

A16l22e52š 82N76o16v80á17k

21. 7. 2021 8:06

a v čem spočívá ta pomluva? ve slovech "asi to není náhoda"?

2 3
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi, že tohle si mohl odpustit. Na druhou stranu mám z první ruky, že matka mého profesního kolegy zemřela týden po očkování a to očkování na ní mělo prokazatelně nedobrý vliv. Nebyla v dobré kondici, přesto jí ho lékaři doporučovali.

Nicméně bych se ohradil proti některým diskutérům, že Černocký je darebák, ubožák atd...atd. Není. Sleduji už dlouhou dobu jeho komentáře veřejného dění a jsou naprosto srovnané, příčetné, životem poučené a moudré. Já bych takového člověka v RRTV chtěl.

6 11
možnosti

A bude alobal na hlavě?8-o

1 3
možnosti

Kandidát na radního ČT vybraný Hradním proskribačním spolkem, podporovaný ANO, SPD a KSČM právě uspěl v náročném testování morálního dna a tak bude jednohlasně zvolen. Takový náročný test jen tak někdo nedá, zkuste si to a uvidíte. Osobně se přiznám, že to opravdu nedokážu.

P.S.: Bude zvolen oddanými straníky, kteří podobným testem už prošli.

13 2
možnosti
  • Počet článků 3312
  • Celková karma 26,80
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz