Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J36a24n 24M81a49r96e19k

29. 7. 2021 1:38

Když tady čtu blog pana Zieglera a celou řadu diskusních příspěvků o tom, jak to bolšánům Martina natřela, nemohu nevzpomenout na jinou skvělou sportovkyní Áju Vrzan'ovou. Ta odešla do ciziny (ilegálně očime lidumilného režimu) a prý prezident Gottwald ji lákal zpět a sliboval hory doly. Ona prý odepsala, aby si pan prezident vzal dvacetikorunu a v té větě PADĚLÁNÍ SE TRESTÁ umazal dvě první a dvě poslední písmena a přečetl to pozpátku. Snad mi to administrace nevymaže

2 0
možnosti

Neměli ten turnaj pořádat. Stejně tenis byl jejich nepřítelem.

0 0
možnosti
Foto

Velká karma a díky za připomenutí. Byly to nádherné okamžiky. Nemohu zapomenout na chudáka hlasatele, který při představování Martiny začal u země, kterou reprezentuje, říkat Česko.....a pak se opravil na Spojené státy. To bylo kouzelné, ale ne asi pro něho.:-)

5 1
možnosti

P50e91t32r 63B67u66r16i84a23n

28. 7. 2021 14:48

R^ A tak to bylo u nás se vším.

4 0
možnosti
Foto

Je mi naprosto jedno, že je lesbička, je totiž normální. Ne není normální, když jí poslouchám, je to opravdu osobnost. Nepamatuji si to, ale krásné připomenutí pane Zieglere. Karma VámR^

10 0
možnosti
Foto

Jaká je to Osobnost bylo vidět i ve Wimbledonu, kde se tak bezprostředně bavila s vévodkyní Kate.:-)

1 0
možnosti

R^R^Komanči moc dobře věděli, proč se účasti Martiny Navrátilové na utkání v Praze tak bránili. Na reakci diváků bylo až moc dobře vidět, jak to je u nás s tou lidovou podporou režimu. O tři roky to potvrdil "kůl v plotě" Jakeš ve svém památném projevu v Červeném Hrádku.:-)

14 0
možnosti

A jeste doplnim, ze hana Mandlikova tu prohru nesla dost tezce. Na otazku americkeho reportera na ni se vyjadria dost neslusne.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS