Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč Putin neucti památku? Protože Putin...

1 0
možnosti

Za mrtvé v Sudetech se Němec neomluvil.

0 2
možnosti

Němec se za rozpoutání druhé světové války a za všechna způsobená příkoří omluvil nesčetněkrát, až už je to někdy v dnešní době trapné. To chcete, aby se omlouval za každého mrtvého?:-P

3 0
možnosti

Od Ruska na uctenie pamiatok zavraždených sovietmi si musíme ešte počkať.

Dnes putinove Rusko otočilo postoj o 180 stupňov.

Po nádejných vyhláseniach a zmluvách podpísanými ruskými predstaviteľmi sa to dnešní páni z Kremľa snažia bagatelizovať dokonca obhajovať.

Nádejne to vyzeralo, že sa spor konečne uzavrie po:

Už v roku 1993 v Bratislave podpísal ruský prezident Boris Jeľcin zmluvu o priateľských vzťahoch a spolupráci so Slovenskou republikou.

Odsúdil „antihumánnu podstatu totality, želajúc si definitívne skoncovať s totalitnou minulosťou, ktorá sa prejavila aj v pošliapaní zásad medzinárodného práva v roku 1968 a ďalšom neospravedlniteľnom zotrvaní sovietskych vojsk na československom území.

v roku 2006 v Budapešti Putin vyhlásil, že Rusko „cíti súcit a morálnu zodpovednosť“ za potlačenie povstania v krajine v roku 1956.

V roku 2006 počas návštevy ruského prezidenta Vladimira Putina v Česku, keď vyjadril ľútosť a morálnu zodpovednosť za okupáciu Československa v roku 1968.

1 0
možnosti
Foto

Proč? To nevíte, že to byly oběti dopravních nehod, které si zavinili svou nepozorností?

R^R^R^

9 0
možnosti

A proč se do dneška neomlouvají američani za vesnici My Lai.On někdo z američanů pokládá věnce za zavražděné ženy a děti?A těch bylo víc než lidí zabitých v Čechách při okupaci.

Proč byl vyšetřován jen jeden voják a nakonec si vysloužil 3.5 roku domácícho vězení.On se jezdí omlouvat do Vietnamu za vyhlazení vesnice?

2 9
možnosti

A vy zase vraždíte černochy.;-D A mimochodem sovětská armáda povraždila v Afghánistánu na milion civilistů.

9 1
možnosti

Takže suma sumárum, ti kteří rozpoutali nejhorší válku v dějinách se všemi s tím souvisejícími zvěrstvy a to po celé Evropě, jsou díky omluvám nyní vlastně nejlepší kámoši.

5 6
možnosti
Foto

Nemyslím si, že by Rusové byli naši největší kámoši.

10 3
možnosti

Pro Putina lidský život nic neznamená. Sociopati nemají žádné city. Ty pouze někdy kopírují / napodobují podle druhých, když je to pro ně výhodné. Putin se drží u moci díky jedincům, kteří na oběti v Českosl. či ČR z vysoka kašlou. Takže ani nepředstírá žádný západ. bonton. Je to dobyvatel cizích území, okupace či přepadení je jedním z běžných nástrojů.

3 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že okupace proběhla hlavně v režii ukrajinských a polských ozbrojených sil, a tyto státy se za své činy již dostatečně kály a plně omluvily, nemusí tak zbytečně činit i Vladimír Putin a nosit tak dříví do lesa.

1 12
možnosti

Putin by mel predevsim navratit Finsku jeho uzemi v Arktiku a finskou Karelii uloupena v agresivni loupezive valce v zime 1939-40. Rusi tehdy byli spojenci nacistickeho Nemecka. Kdo ma svem drzeni kradeny majetek je sam zlodejem. Dokud Putin Karelii nenavrati zustane zlodejem!

9 0
možnosti

J63o16s82e37f 64N47i24k34l

27. 8. 2021 19:02

Této vaší větě moc nerozumím...."Ano, Němci u nás za sovětské okupace zabili daleko víc lidí než Sověti za pozdějších neblahých časů komunistické totality."

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=775010

3 0
možnosti

Děkuji za upozornění, opraveno.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,46
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz