Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak či onak, Bečva je pokračováním pochmurnosti doby. Přesně jako za komunistů - Nedůvěra Občanů ve stát, právo a jeho vymahatelnost. "Vše se vyřeší v řádu hodin", Brabec. Stále nevíme kdo? - Zase víme kdo to nebyl !

Do toho zapadá vše. Záhadný puč Šlachy. Sice nic nevyřešil, no zase ,může být ministr. Hnízdo, stále odkládané, objev, že hranice beztrestnosti je 50 mil. Kč! Notorický lhář na Hradě, Peroutka stále není nalezen! Omluva nikde, nakonec ministerstvo financí? Případ Studánka za 13 let, bez pravomocného rozsudku? Komu se to může líbit ? ..Je to jako za KSČ ?

Mne by nenapadlo! Už ti připotroublí komunisté to řešili. Soudruha z nomenklatury vyňali a zastavili mu členství. Pak mazal před soud s verdiktem. Dnes? Založí se ochranné Hnutí a tak se získá imunita! Já tomu rozumím, aby se nám lépe žilo. Aby se rybém v Bečvě, rovněž dařilo lépe. O motéle ani nemluvě a včele ... Prostě, někdo musí stát v čele ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Ale pozor, může dojít k tomu, že k do byl v čele, může posléze být v base! :-)

1 0
možnosti

"je s podivem, proč otrava ryb nenastala už u výpusti z areálu bývalé Tesly"

To je typický "důkaz" konspiračního teoretika alá "proč ty stopy na Měsíci vypadají takto, když by měly vypadat jinak, nebo proč ty mrakodrapy padaly takto , když měly padat jinak"

Také dám jedno proč, proč proboha spáchal sebevraždu vedoucí čističky odpadních vod firmy Energoaqua, když se měl správně zasebevraždit vedoucí čističky odpadních vod DEZA:-)

A že v DEZE kyanid vzniká jen v koncentracích, které nepřekračují normy odpadních vod, to také vůbec nevadí, zřejmě si v DEZE kyanid z odpadních vod tajně extrahují na nějakém tajném zařízení, aby to potom mohli za půl roku vypustit najednou. :-)

1 1
možnosti

V Energoaque takè vznikà kyanid v neškodných komcentracìch.

2 0
možnosti

R^R^R^

Andrej Babiš má v hrsti policii a soudy. Bojí se ho. Nejvyššího státního zástupce Marie Benešová vyhnala z postu. Proč? Jde o Čapí hnízdo? Na post nejvyššího státního zástupce si dosadili člověka, který již za komunistů prokázal, že je schopný všeho! Proč? Aby Andrej Babiš byl křišťálově čistý jako lilium!

V Bečvě uhynulo čtyřicet tun ryb. Richard Brabec hned druhý den prohlásil, kdo je nevinen, kdo je křišťálově čistý, firma ze skupiny Agrofert. Vzorky vody odebrané hned po otravě se ztratily. Dozor životního prostředí selhal. Soudní "znalec" po roce určil viníka otravy. Nikdo mu nevěří. Určený viník se bude soudit. Ale Andrej Babiš a jeho Agrofert musí být před volbami neviný!

Kdo je vinen? Všichni jsme viníci! Volíme, koho volíme!

:-)

10 4
možnosti

Mahovský a Bárto, s čím odmítáte souhlasit z toho, co jsem uvedl? :-)

0 0
možnosti

Nedivte se ničemu, protože vše má pod palcem mafián Babiš. Platí si lidi na špinavou práci a něco za ně udělají nadšení užiteční idioti. Jen volby mohou tento neradostný stav změnit.

6 2
možnosti

Vini jsme všichni! Zvolíme-li oligarchickou demokracii se svobodou jen pro oligarchy a odmítneme-li se vrátit k liberální demokracii se svobodou pro všechny občany, ke které nás přivedl Václav Havel! :-)

3 2
možnosti
Foto

Proto se také Babiš, který dlouho vůbec žádný Agrofert nevlastní (a co tvrdí, že se za nás bude do roztrhání těla u voleb prát!), vůbec nezajímá, který hrozný darebák otrávil vodu v Bečvě, i když jedna z firem Deza, co tam sídlí, patří prý nějakému Agrofertu. ;-O

6 1
možnosti

Ano, Babiš bude nevinen! Policie a justice se ho bojí! :-)

3 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
15 3
možnosti

Pravda Romane, Vondráček však naštěstí nekandiduje v Jihočeském kraji.

6 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz