Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Už se zdálo, že budete nadávat na Piráty. Nakonec jste to správně adresoval na ANO, které je odpovědné za absenci zevního pražského okruhu.

Mně Piráti neštvou. Derou se úspěšně do politiky! Už abychom zvolili změnu!

:-)

0 5
možnosti

Tak jistě.... za neexistenci vnějšího okruhu může ANO;-D a tisíc spolků, odpurců atdRv

3 2
možnosti

No vidíte. A když jsem Vám v podstatě to samé o roli magistrátu psal v diskusi pod jiným vaším blogem, tak jste se se mnou přel. No nic, teď ale k blogu tomuto. Kdyby to máslo na hlavě mělo jen ANO, tak to by ještě šlo. Jenže v případě okruhu to je mnohem letitější problém. Nekoplo se tu do hlíny už dobrých 11 let (dýl než ANO existuje).

A proč? Protože do toho kecá, kdo má do pozadí otvor. Přesně podle zásady, že okruh je potřebný, důležitý, ale ne u mně za barákem. Bohužel to území o které jde, je tak hustě obydlené, že to vždycky někomu za barákem půjde a ten se odvolává, soudí . K tomu se občas přidají nějací ti aktivisti, co jim do toho v zásadě nic není a žalují a odvolávají se.

A další a další viz http://www.okruhprahy.cz/#useky-dalnice Když si na interaktivní mapce klepnete na úsek 511 (Běchovický - ten co Vás zajímal) tak tam je celá historie.

6 0
možnosti

Babišova vláda měla dost času na to, aby to změnila.

0 0
možnosti
Foto

Když lidé cestují po městě, jakože většina Pražanů cestuje po městě, tak je spíš štvou zúžené a uzavřené silnice uvnitř města. A v těch zácpách uvízne i MHD.

2 0
možnosti

Ty zácpy jsou horší také kvůli chybějícím částem Pražského okruhu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS