Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechci hdnotit ony podnikatele, ale jinak je v podstatě jednoduše vyjádřeno něco, s čím sám svým selským rozumem souzním a v jednoduchosti je síla. Vám naprosto zasloužená karma, pane ZieglereR^

1 0
možnosti

Děkuji pane Červenko.

0 0
možnosti

Ještě bych se zeptal, má opravdu jejich názor váhu, nejsou to jen "čecháčkové, kteří nedokázali postavit D1 za 30 let"?

Že se jedná o úspěšné bysnysmeny, je jasný fakt. Ale zároveň jde i o občany ČR, kteří dle výše zmíněné definice nemají do ničeho co mluvit.

1 0
možnosti
Foto

Ti byznysmeni z EU tyjí, proto není divu tomu, co říkají. Dotace miliardářů je něco neuvěřitelného, ale právě tohle je vynálezem moderní EU. Proto normální člověk EU v pohodě postrádat může, byznysmen nikoli !

0 1
možnosti

Hrušky a jablká. Firma a osoba.

Miliardár nedostáva žiadne dotácie, dokonca ani sociálne dávky.

2 0
možnosti

Pane Jane Zieglere. Tento clanek je opravdu unikatni. To hovorim na ceske pomery. Ukazuje na problemy CR v oblasti prumyslu a spravy statu. A hlavne, ceka na reseni vsech, kteri to mysli s nasi republikou dobre. Snad i ta zemedelska komora by se mohla pridat.

Snad mohu pridat svoji znalost z prace a zivota technologa na zapade po dobu 53 let. Popsani je jednoduche, vsak prace je tezka.

Zacatek je ve skolstvi. Sestaveni uceni na bazi vysledku ze spojitosti teorie a uplatneni procesem pro pouziti.

Sestaveni duchodoveho zabezpeceni na bazi vysledku ekonomie a ze zakladni hodnoty pro kazdeho obcana. Vyuzitim te ekonomicke stranky, investovat do ceskeho prumyslu a zemedelstvi. Program "401K" je v americkem hospodarstvi obrovsky uspesny. Osobni clenstvi od roku 1983 v tomto programu mi prinasi o 1/4 me duchodove hodnoty navice kazdy mesic jiz 21 let.

Elektricka energie je soucasti sily kazdeho statu. Zde je nutno mit program, postaveny na predpovedi pro budoucnost. I ten "green movement" muze postupne byt splnen.

Presne detaily zde netreba rozebirat. Tento ukol je ten spravny cil tech studentu ekonomickych skol. Jak pro prumysl, tak i pro zemedelstvi.

3 0
možnosti

Prohlášení jsou vždy krásná hlavně pak od některých realizatoru a z kterých vždy vypadne jen to co umí nejlépe ... ;-);-D

0 0
možnosti
Foto

J84a85n 54Š98i29k

3. 12. 2021 16:48

Souhlasím. Podnikatelé chtějí EU a nebrání se za každou cenu ani Green Dealu. Dobře si uvědomují, že máme jen dvě možnosti. Buď se otočíme k EU zády, zbavíme se výhod a ano i kritizovaných dotací. Potom zůstaneme ostrovem a skončíme jako země kdo ví jaké kategorie, montovny tu zůstanou navždy a životní úroveň půjde hezky rychle dolů. Nebo zůstaneme ve hře, budeme využívat výhod, měnit věci, učit se a snažit se o inovace a změny. Všechno, i některé telecí nápady ohledně energií, mají své výhody, z kterých můžeme něco mít. Tím nemyslím dotace, ale hlavně know how na moderní technologie a investice do lidí. Ale jen, když zůstaneme ve hře, protože když ne, nikdo se za Českou republikou ani neohlédne. Hezký den

4 1
možnosti
Foto

To je něco jiného, než nějaký jsou, který nic neumí, volí SPD, a zmůže se akorát na výkřiky pryč s Bruselem.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779877

Tohle je česky?

0 0
možnosti

Vidim, ze je zde opet prMuxovano, tak jen pochvalim clanek a zase jdu.

2 0
možnosti
Foto

Krásné téma. Zatím jdeme "řeckou" cestou - bobtná státní a veřejný sektor a tamější platy předstihují mzdovou úroveň v soukromém sektoru. Navíc jsme populačně poddimenzovaní (od konce osmdesátek nám chybí 1 mil. lidí, co se nenarodili), takže to málo mladých, co je na pracovním trhu, má prostě dostatek nabídek buď u státu a municipialit, nebo ze strany korporátů. Takže se samostatným podnikáním mladé generace, které by dávalo naději na hojný vznik rychle expandujících středně velkých firem - tak to sorry, na to podmínky nemáme. - - - - - Možná že by stačilo mít i menší než "světovládné" ambice - třeba aby ČNB nemanipulovala s kurzem koruny. Posledně ten kurzový závazek eura za 27 umožnil takřka zdvojnásobení naší "montovny". Diverzifikace zdrojů HDP se tím ještě snížila. - - - - - Takže tolik k rozumbradům, co si malují, že plamenným apelováním udělají z ČR ekonomického tygra.

8 0
možnosti

Já věřím úspěšným podnikatelům, lidem z praxe. :-)

0 0
možnosti

... jen samé virtuální produkty Rv chce to Bati a Babise R^R^R^

2 5
možnosti

Tito podnikatelé jsou srovnatelní s Baťou a Babiš jim nesahá ani po kotníky. :-)

3 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS