Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Co chcete od Babiše, komunisty a estébáka? I jeho autoritativního nástroje ANO?

Komunisti od svého Vítězného Února likvidovali bohaté i chudé podnikatele!

Díky změny politiky se odvracíme od oligarchické demokracie se svobodou jen pro oligarchy k demokracii liberální se svobodou pro všechny občany!

Opět budeme svobodně podnikat! Levičácké rozhazování našich peněz končí!

:-)

0 0
možnosti

J78i22ř84í 47G77r85o79h

4. 1. 2022 15:41

S čím co jsem napsal nesouhlasíte? Popsal jsem jen proč se vydávají zajišťovací příkazy, Ono tady nejde svobodně podnikat? Asi žijete v jiném státě.

0 1
možnosti

Mrzuté je, že statistiky ale hovoří, že počet podnikatelů za Babišové vlády oproti r. 2010 vzrostl:

https://data.cssz.cz/graf-pocet-osvc-v-cr

;-D;-D;-D

2 1
možnosti

J22i60ř17í 86G32r32o95h

3. 1. 2022 19:41

Autore zřejmě nevíte k čemu a proč správce daně zajišťovací příkaz vydává. Podstatou vydání (důvodem rozhodnutí) zajišťovacího příkazu je zajištění úhrady na nesplatnou nebo dosud nestanovenou daň.

V důvodové zprávě k zákonu je institut zajišťovacího příkazu popsán moc stručně a je chyba zákonodárců že to v takové úpravě pustili dál.

Má-li tedy správce daně odůvodněnou obavu, že daň, u které dosud neuplynul den splatnosti, nebo daň, která nebyla dosud stanovena, bude v době její vymahatelnosti: nedobytná nebo bude vybrání daně spojeno se značnými obtížemi, může vydat předmětný zajišťovací příkaz. V tomto zajišťovacím příkazu správce daně uloží daňovému subjektu úhradu částky stanovené v příkazu.

3 1
možnosti

Někteří se mohou stavět na zadní, ale dobrou zprávou je, že zaklekávání na podnikatele a jejich likvidace končí. :-)

1 0
možnosti

Tak to je dobre, pokud to tak opravdu je. Jedna vec jsou proklamace politiku a jina muze byt realita. At se vam dari.

2 1
možnosti
Foto

Nijak do této problematiky nevidím, jsem jen pouhý hospodský konzument, ale zaslechl jsem, že v době zavření dostávali hospodští a určitě ne jenom hospodští nějaké kompenzace, kdežto dnes mají sice otevřeno, ale vládní opatření jim hosty ubírá, ale už bez kompenzací. Jedno vím ale určitě, nechctěl bych mít hospodu ani náhodou....čtyři na Silvesta u stolu, přitom spolu všichni mezi sebou z huby do huby tančí a za to má nést odpovědnost.

1 0
možnosti
Foto

přesně tak, ale pan Ziegler to nechce slyšet

1 0
možnosti

Abyste tohle mohl posoudit, musely by mít i okolní země shodný živnostenský systém s tím našim. A to rozhodně nemají. Mám na mysli třeba to rozdělení živnostenských oprávnění na FO a PO, souběh výrazů podnikatel, živnostník a OSVČ, rozdíl mezi OSVČ HPP a VPP apod. Takže vždy bude záležet na metodice porovnání.

Z prvního vašeho odkazu vyplývá, že OSVČ na HPP máme 635 000, což činí cca 12,5% z celku všech pracujících a jsme spíše v té horní půlce průměru EU, nikoliv však s největším počtem.

1 0
možnosti
Foto

Nevím nevím, ve vládě je i strana, jejíž zakladatel během své vlády chtěl podnikatelům zvyšovat daně, sice to neprošlo a dnes se k tomu nehlásí, ale smazat to nejde.

https://ct24.ceskatelevize.cz/ekonomika/1125163-kalousek-zivnostnici-meli-odvadet-stejne-dane-jako-zamestnanci

Také víme, jak to se sliby ODS dopadalo, sice Petr Fiala vždy říká, že se z chyb minulosti poučili, ale Topolánek fakt řekl, že programu ODS stejně nevěřil.

3 1
možnosti

ODS ovšem na rozdíl od ANO nechystá likvidaci podnikatelů.

1 3
možnosti

Pane Zieglere, je to mimo mísu, ale zkuste zvážit nemazat příspěvky, bez ohledu na to, jestli jsou trapné nebo se Vám nelíbí. Je možné, že by to prospělo i Vám.

6 0
možnosti

Trolly a trollení nepodporuji.

0 5
možnosti

Myslím, že na hodnocení je příliš brzy. Za rok bude stačit porovnat kolik dala podnikatelům Babišova vláda a kolik Fialova.

2 0
možnosti

Nejde o to dávat podnikatelům, ale vytvořit jim solidní podmínky pro podnikání.

3 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS