Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Bohužel, je dost hlupáků, kteří stále věří Babišovi, jako nejlepšímu vůdci. A nejsou ochotni přijmout zprávu, že Babiš přes Schillerovou rozdávali postkomunistickým, překabátěným oligarchům naše peníze! (Reportéři ČT!)

Navíc se stále dovídáme, že pomoc podnikatelům byla nedostatečná a zpožděná. Babiš je oligarcha, těm slouží, ale malé podnikatele podráží! A myslím si, že ví, co je podnikání, ale že také ví, jak malé podnikatele likvidovat!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Bral bych, kdybyste psal, že pomohl Agrofertu. S ostatními oligarchy byl většinou "na štíru".

1 0
možnosti
Foto

EET není žádná zátěž. Jen co se to zavedlo, hospodští začali skuhrat, že mají mnohem nižší tržby a že budou plajté. Pročpak asi? Nejjednodušší vysvětlení je, že přišli o tržby bokem.

0 4
možnosti

Ale ona to ví. Zádrhel je v tom, že jako podnikání bere obraty ve stovkách milionů a výš. Jak funguje OSVČ, nebo malé sro, o tom nemá ánung.

3 0
možnosti

A Jarda ze Šumperska zase řekl, že není normální začínat s hospodou v době covidových opatření a brečet, že nedosáhne na kompenzace, pane Zieglere.

Doufám, že tato vláda takové vykuky zadotuje mírou vrchovatou.

4 3
možnosti

Zřejmě ten hospodský nemá křišťálovou kouli a netušil, co přijde. Začít s hospodou není záležitost pár týdnů.

5 0
možnosti
Foto

Bohužel řada lidí se v pomoci ani nevyznala, spoustě jsem pomáhal... Samozřejmě taky spoustu lidí nedokázala zachránit. Jinak koukám, že klišé hospodský je zloděj je pořád zažité. Darebák se určitě najde, jako v jakémkoli jiném oboru....

Karma.

8 0
možnosti

J76a82n 13D90o24u93š96e14k

3. 1. 2022 21:39

Neříkám, že vláda udělal dobře, to rozhodně ne. Ale bylo zajímavé sledovat jak se někteří restauratéři skoro okamžitě přizpůsobili, zaměřili se na dovážky apod. a to přežili docela v "pohodě".

1 0
možnosti
Foto

Hospody musely být doslova zlatý důl. Kdo asi tak spočítá, kolik hospodští tržili a kolik přiznali? Litrovku Becherovky lze koupit v krámu za 290 Kč. Udělá se z ní 55 malých frťanů (když se o fous nedodrží míra). Jeden se prodá za 40 Kč a trhne se na tom bez mála 2 tácy. Čistá ruka. EET tomu udělaly aspoň trochu přítrž.

4 11
možnosti

Po zavedení EET vzrostla mzda v pohostinství o několik desítek procent. Pokřivené prostředí EET evidentně narovnalo. Dovolím si jeden odkaz: https://www.tyden.cz/rubriky/byznys/cesko/prezident-restauraci-eet-fakt-nici-nepoctivce_419409.html?showTab=diskutovane

4 2
možnosti

V té stávající vládě moc členů, kteří mají zkušenosti s podnikatelskou činnosti není......takže to asi bude výhoda,nebo...:-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS