Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Očakával som z ruskej strany bagatelizovanie, že sa nič také nestalo, alebo typické ruské zatĺkanie, ale Rusy ma znovu šokovali.

Tu platí príslovie Zlodej kričí chyťte zlodeja

význam podľa Wiki:

"někdo, kdo sám páchá něco odsouzeníhodného, se snaží odvést pozornost tím, že z téhož obviňuje někoho jiného"

4 0
možnosti

Žádnou informaci nelze považovat za důvěryhodnou dokud ji ruská vláda nepopře.

11 0
možnosti

No výborně. Tak budeme nadávat na rusáky a co dál? Asi největší radost z tohoto planého tlachání budou mít naši trenéři, poněvadž to mediálně krásně odvedlo pozornost. Namísto našich tragických výkonů na MS se u nás totiž řeší opilí rusové. Čili jen tak dál a na další hokejovou blamáž je už dopředu zaděláno. Rv

7 9
možnosti

Uznávám pane Rozsívale, tragické výkony našich hokejistů je také třeba řešit. Ale to neomlouvá ruské lhaní.

10 0
možnosti

Tak mi teď dcvaklo - v tom Kazachstanu imperialisté vyprovokovali nový Majdan! A aby jim, tedy těm imperialistickým štváčům, Rusové zatli tipec, co teď po osvědčeném vzoru Krymu osvobodí, a navrátí zpět do lůna Máti svaté Rusi - Bajkonur, který mají od Kazachů dosud jen pronajatý, tak jako měli pronajatý krymský Sevatopol? ;-D

8 0
možnosti

Na vlastní kůži:

Bazilika narození Páně, Betlém. 2 hodiny do odjezdu autobusu, fronta na prohlídku obrovská. Asi 20 lidí se nás shodlo, že to přesto zkusíme jít do fronty a kdyžtak ji 10 minut před odjezdem opustíme z jakékoliv pozice. Škoda to nezkusit, když většina z nás má zakovou šanci nejspíše naposledy v životě.

Docela to nadějně postupovalo, když tu nás zprava boční chrámovou lodí přes sloupky s provazy drsně předběhla a zatlačila zpět asi 60členná ruská výprava. Byli jsme z toho v šoku a zoufalí, neb bylo jasné, že tím pádem to nestíháme. Individuálně jsme se (úspěšně) pokoušeli přes ty Rusáky a Rusačky protlačit na naše původní místo. Jejich průvodkyně si toho všimla a hned začala na své ovečky křičet. "Druzjá, i na tomto nejsvětějším místě se najdou chuligánové, kteří nás předbíhají. Vykažme prosím důstojnost a velkorysost vlastní našemu národu a pusťme bratry Čechy před nás, vždyť to není poprvé, co se k nim takto zachováme, aniž bychom potřebovali poděkování..."

Tak tohle nezapomenu nikdy.RvRvRv

6 0
možnosti

S jejich dějinama, které trochu čtu, oni nemůžou pochopit Čecha a Čech nepochopí Rusa. Ale popravdě, jsou dnes mimo dosah. Zatím si čtěte Dostojevského, kdyby se náhodou zase dostavili, ať víte, do čeho jdete.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

O Rusku nemá smysl psát. Země, je předurčena k blahobytu. Neděje se. Jde o Rozvojovou zemi - Atomovou velmoc. Příčina? Jejich tradice a mentalita. Chybí jim mezičlánek vývoje. Z feudalismu - do socialismu. Pokrok, to nějaký přineslo. Chybí ovšem poznání. Demokracie, tržního rozvoje. Generační živbostnění - z dědka na otce a syna. Živnostní se v armádě a všerůzných silách ...

Fascinuje mne, Lidi jsou hrdi na svou chudobu. Důkaz obětování se. Všem pomohli. Převažující ideo retro. Vítězové války, dobyvatelé kosmu. Vděk a nepřichází. Svět je zlý. Jiné pohledy. Třeba, na cenu lidského života.

Říkám, že Rusko je neporazitelné. Nejde o počet a zbraně. Jde o jejich mentalitu. Zhruba, kdy dobyli Berlín. Žasli nad RD, pálenou krytinou, hrnky, stolováním. Proč ti Němci, do války, vlastně šli? Nám stačí vypnout výtah, teplou vodu. Válka je prohraná. V tom jsou silní a dále živeni. Obávám se, změnit se to nedá ... :-)

9 0
možnosti

Já zase na vojně pár týdnů sloužil s Rusy na společné strážnici a tam mi osvícený lejtěnant zcela vážně tvrdil, že u nich v obchodech nic není, protože všecko to jídlo vozí k nám, abysme my nepomřeli hlady. A že my na to dáváme české nálepky a vydáváme to za své zboží.

9 0
možnosti
Foto

;-D A proto se u nás stály na maso fronty, ačkoliv byly stavy dobytka i prasat mnohem vyšší než dnes.

1 0
možnosti
Foto

Jednal jsem ještě za socialismu s ředitelem jednoho hotelu v Mariánských Lázních a nadával na Rusy už tehdy. Všechno znali a doma měli podle nich všechno lepší i když na některé věci čuměli jak tele na nové vrata. Dokonce si dovolili tvrdit, že naše životní úroveň je jejich zásluha, protože nám dodávají lacinou ropu. Kde bychom asi tak byli, moci přijmout po válce Marshallův plán a nebýt 40 let otrokem SSSR.

12 0
možnosti

L97u23k85a14s 26F54i45k96r

5. 1. 2022 18:48

A proto jste v dobe okupace statu vlezl do KSC ... 8-o

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS