Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

https://www.databazeknih.cz/knihy/o-palestine-274072

pro všechny kdo chteji vedet pravdu o izraelsko-palestinského konfliktu

0 0
možnosti
MV

V izraelském seriálu bude chybět Palestinský pohled na věc. Zrovna prostředí armády a tajných služeb je dost často používané do "propagandistických" filmů a seriálů.

0 0
možnosti
PM

P98e86t49r 75M62u85n37z81a14r

23. 1. 2022 15:05

Víte, co je nejhorší? Ne to, když někdo zastává jiné názory než vy. Ale to, když někdo zastává stejné názory jako vy, ale podporuje je naprosto IDIOTSKÝMI argumenty.

Protože argumentovat ve vztahu k reálnému světu pomocí uměleckého díla je totální nonsens. Všechna tahle umělecká díla na základě skutečných událostí jsou minimálně přiohnutá od reality (pokud v nich není vylhaná větší část). Pokud máte štěstí, tak "jen" proto aby byla napínavější, pro diváka stravitelnější. Ale už to znamená, že spousta diváků získá dojem, že to tak skutečně bylo, přitom je to vymyšlené.

Třeba ten slavný popis popravy Hepnarové od Hrabala už používají i novináři, jako by to byla realita. Ten se ještě teď musí tam nahoře za břicho popadat...

1 0
možnosti

Souhlas.R^ Já jen doufám, že v tajných izraelských službách nepanuje taková anarchie, jakou její členové předvedli v posledním díle, a že je to jen umělecká licence.:-)

1 0
možnosti
JF

Izraelci přeci palestinské bojovníky vraždí ve jménu sionistického terorismu, zato ti nebozí mudžáhídi zabíjejí ve jménu osvobozeneckého boje. Kdo poukazuje na vraždu mučedníka, který v rámci osvobozeneckého boje vyvraždil židovskou rodinu včetně malých dětí sekerou, je zaprodanec Židů, to je přeci jasné jako facka! ;-€

3 0
možnosti
DR

Seriál opět ukázal pravdu. Člověče, proč vy jste se raději nedal na kabaret. Ale díky za pobavení. ;-D

0 4
možnosti
JZ

To, že primitivní jedinci ničemu nerozumí, ještě neznamená, že to tak není. :-)

3 0
možnosti
GC

Pote, co jsem videl prvni dily na CT, jsem si o vikendu na Netflixu postupne pustil vsechny dily vsech trech rad. Nejhorsi pro me bylo poznani, ze i lide, kteri chteji jen vykonavat svou profesi a nijak se v konfliktu neangazovat, jsou do nej nakonec chte nechte vtazeni a ve finale je semele.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,55
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz