Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Tak po 2světové, němci a západ kryl/nevydával nacistické zločice z SS a pod...

0 1
možnosti
JZ

Ale blog je o něčem jiném. Jinak nacistické válečné zločince kryly i socialistické státy včetně Československa.

0 0
možnosti
DR

"Ukrajina se tedy chová jako civilizovaná země, Bělorusku vládnou necivilizovaní barbaři."

Ano, tu Vaši civilizovanost Ukrajina plně dokazuje dodnes aktivní činností Pravého sektoru, hrdě se hlásícího k Banderovi, což nikomu z politiků nevadí. Za takovou civilizovanost pěkně děkuji.

1 3
možnosti
JZ

Rusko se hlási k masovému vrahu Leninovi, proti němuž byl Bandera lidumilem. Ukrajina pietně upravuje památnik nacistických obětí. Bělorusko pohrdá obětmi komunistického teroru.

2 1
možnosti
JF

Ale pane Zieglere, zase jen kalíte vodu - vždyť každý zdejší slovanský, rozuměno proruský flastenec ví, že v Kuropatech, stejně jako v Katyni, vraždili jen a jen Němci, kdepa NKVD, a nezpochybnitelný důkazem jsou přeci i nalezené zbytky vražedné munice, které Německo před WWII. Sovětskému Svazu prodávalo! ;-) P.S. Dnes mají ti skuteční roduvěrní flastenci pod článkem pana Kovanice na Psu zase družbu ... :-)

1 0
možnosti
LU

Za Slovenského štátu bolo na Slovensku "proruských flastencov" väčšina, pre tých čo narukovali na východný front vytriezvenie prišlo veľmi rýchlo.

Tá dilema za ktorý obludný režim majú bojovať musela byť hrozivá.

Ak niekto dokáže prečítať článok (odkaz) môže sa zamyslieť, ako by sa zachoval.

https://www.topky.sk/cl/10/1468201/Otrasne-svedectvo-Slovakov-z-vojny--Sovieti-mucia-matky-s-detmi--pribijaju-ich-klincami-

1 0
možnosti
JK

Před vánoci jsem viděl demonstraci Bělorusů ve Wroclawi, skutečně je mi jich jako národa líto. Vlastní i ruské totalitní zrůdy napáchají na tomhle národě hrozné věci, což se tam snažili všem sdělit. Držím jim palce.

7 0
možnosti
LU

Bielorusom ublížili cez 2 svetovú vojnu nemálo aj Slovác, Nemci...

Rozdiel medzi Rusmi a zbytkom európskych národov je ten, že sme pochopili, že temným stránkam histórie sa nedá čeliť tým, že o nich budeme mlčať alebo ju utajovať resp zľahčovať ako to robí Rus. Treba o nich hovoriť, aby sme sa s nimi vyrovnali, a poučili sa z nich ďalšie generácie.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,48
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz