Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J93i84r69i 34T91i51c34h75y

11. 5. 2022 16:20

Ziegler se tak jednostranne zameril na Rusko, ze zrejme nevi, jaka je oficielni chudoba treba ve Spojenych Statech. Zminovat se treba o vetsine zemi v Africe nebo o Stredni Americe je uz zbytecne.

1 2
možnosti

Chudoba v USA je daleko menší než v Rusku.

0 0
možnosti

J76a53n 62R18á44ž

11. 5. 2022 10:34

Chudoba je relativní pojem, neb nemá universálně platný parametr. Takže ji lze posuzovat podle parametrů platných jen v určitém posuzovaném prostředí. Nepochybuji, že v Rusku chudoba strmě roste, čili že roste počet lidí, kteří se mají materiálně dnes hůře v porovnání s tím, jaké se měli ještě před nedávnem a ruská vláda to neřeší, protože má dnes jiné priority.

Ovšem to samé se dá říci o lidech a vládě v České republice, i když v porovnání s chudými v Rusku se mají občané ČR spadající do kategorie chudých, přímo královsky.

2 0
možnosti
Foto

Reaguji na Míru Bučka z časného rána. Rusko není zemí zaslíbenou, protože Rusové se podobají Kubáncům. I Kubánci si mohli žít jak prase v žitě. Vybudovat rozsáhlý turistický průmysl na odpovídající úrovni a podstrojovat a přiměřeně okrádat zazobané dovolenkáře. Stejně jako Rusové dají přednost lenošení, klábosení, tancování, zpěvu, chlastu a lásce.

3 0
možnosti
Foto

Sám nikoho nemínusuji. Dokud jsem měl od vrchnosti dovoleno psát blogy, tak jsem ani žádné diskusní příspěvky nemazal. Ctím svobodu projevu a diskuzi chápu jako výměnu názorů, byť jakýchkoliv. Proto také právem tvrdím, že jsem nebyl komunista, ale jen v KSČ. Pobaví mě, když můj příspěvek (neurážející a bez vulgarismů) autor blogu smaže. Při tom je to jedinec, který mi často předhazuje komunistickou minulost.;-D

2 0
možnosti

Diskutuje se k tématu. Blog neni o Velké Británii.

0 0
možnosti

Nebudu se už dále opakovat. Trolící příspěvky tady nemají co dělat.

1 0
možnosti

J60a98n 80D82o31u17š30e48k

11. 5. 2022 8:27

Pan Bicera ničím netrolil, jen nabízel svůj pohled. Docela ty jiné pohledy neumíte zvládat.

5 0
možnosti
Foto

Psi štěkají, ale karavana jede dál;-DV[UA]

2 1
možnosti

J87a74n 23R93á49ž

11. 5. 2022 10:37

Ovšem i psi mají právo štěkat a je špatný počin jim to právo brát.[>-]

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Výborně, konečně správná řeč, chudáci Afričané a Blízkovýchodňané ze zpustošených zemí budou panem Bicerou osobně přivítáni jako uprchlíci z válečných oblastí. Pan Bicera se zasadí, aby příspěvky převýšili ty současné, protože tito chudáci trpí daleko víc. Ban Bicera byl vždycky pro, abychom milé Afričany a Blízkovýchodňany přivítali s otevřenou náručí.

Teda doufám, že jsem se moc nesekl v odhadu sociálního cítění pana Bicery, který samozřejmě nekouká sobecky kolem sebe jako ty velmoci, které páchají marasmus.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Velmocenské hrátky zničí tento svět.R^

0 0
možnosti

V ČR se žádná chudoba nekoná. Jistě, kdo si ji hledá - tak si ji i najde. Společnost nemá smysl posuzovat dle "Toho prvního". Naopak, od těch posledních. Pak vidíme mohutné sociální systémy, důchodovost, lékařskou péči ap. Jistě, je to drahé. O dědinách nemá smysl mluvit. Solidní infra výbava, soused zrovna napouští bazén. Rusko, píši pořád. Vlastním bohatstvím,jde o zemi zaslíbenou. Pokoušejí se od r. 1917, tj. proběhlo neuvěřitelných 105 let. Země rozvojová, zaostalá, s imperiálními výboji. Je to pozoruhodné, prakticky nemožné. Kreml to dokázal - Možné to je ... :-)

2 3
možnosti

To že soused napousti bazén znamená že se v ČR chudoba nekoná.... Geniální úvaha...

3 2
možnosti

To zní velmi optimisticky. :)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS