Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ty bedny zlata, šperků, zlatých zubů, obrazů a jiných kulturních památek, které ováželi Němci ze všech zemí, na to by se také nemělo zapomínat.

1 0
možnosti

Německé zločiny nikdo rozumný nepopírá, ty ruské však nebyly o mnoho menší.

1 0
možnosti
Foto

Osvětim byla během druhé světové války německý vyhlazovací tábor. Pronásledováni byli především Židé, ale i Romové, Sovětští zajatci a také mnozí další. Většina našla svou smrt v plynových komorách. Historie sahá do let 1940 až 1945, kdy docházelo k masovým popravám. V Osvětimi zahynulo přibližně 1,5 milionů nevinných lidí v plynových komorách, v důsledku vyhladovění nebo těžkých prací. Konaly se zde i nehumánní experimenty. Největší vinu za experimenty nese Josef Mengele.:-/

4 0
možnosti

Jako první byli v Osvětimi vězněni Poláci a bylo jich tam hodně. Na ty také nezapomínejme. :-/

1 0
možnosti

Souhlasím s tím, že Stalin a Hitler bylio jeden za 18 a druhý bez dvou za dvacet.

Ale přeci jenom ani nejhorší roky za Gottwalda nebyly tak strašné jako roky nacistické okupace. Jestli za komoušů bylo při přijímání na studia sprostě přihlíženi ke kádrovému profilu rodičů, tak za protektorátu byly české vysoké školy zavřené úplně. Jestli by mě za přimalování fousů k Brežněvové fotce vyhodili za školy, tak víme, jak dopadli ti tři chlapci ve Vyšším principu.

Domnívám, se však, že případná druhá okupace, kdyby se Rusové vrátili, by si s protektorátem nezadala. Nyní už by neměli žádné zábrany a rozjeli by to naplno.

8 0
možnosti
Foto

Dá se souhlasit. Ovšem, že by se k nám doba rus. okupace vrátila, to je více než nepravděpodobné. Jsme členy NATO a součástí EU!

0 0
možnosti

Kdo bojoval proti německému nacismu byl na straně dobra.

4 2
možnosti
Foto

Rusko představovalo v historii nějaké dobro ?????

8 0
možnosti

Pokud o o s v o b o z e n í nemůže být řeč (s čímž souhlasím) tak ani nemá smysl vážit si hrdinství vojáků Rudé armády. Maximálně můžeme litovat jejich smrti daleko od své vlasti, jako všech jiných obětí válek, ale pokud jejich "osvobozování" bylo spojeno s rabováním a znásilňováním, nelze o žádném hrdinství mluvit. Hrdiny z nich udělala až komunistická poválečná propaganda. :-/

5 0
možnosti

Drobná poznámka, pak byste mohl vyřadit pomalu všechny armády z definice hrdinství, protože ještě jsem neviděl armádu, která by se nepotýkala (ať už v menším či větším měřítku) se znásilňováním a rabováním.

0 1
možnosti
Foto

Komunizumus je od dˇábla, ale Hitler je ještě horší, a proto se proti němu raději spojím i s dˇáblem. Tolik výrok W. CH.

5 0
možnosti

L80u79k67a50s 97F84i88k92r

14. 5. 2022 5:13

No vidite, a nakonec ti komousi zavrazdili vic lidi nez Hitler.

3 0
možnosti

Ne nadarmo uzavřeli spolu Pakt o spolupráci Rusko a Německo ...jejich pracovní tábory byly velice podobné...karma !

6 0
možnosti

R^

Dík za připomínku! Stále je mezi námi příliš naivních lidí majících alternativní myšlení podle střihu ruské hybridní války!

:-)

6 0
možnosti

Overtonovo okno v praxi - nejprve budeme diskutovat o slově osvobození, záhy se dostaneme k vojákům, a nakonec zjistíme, že to byla ze strany Sovětského svazu válečná agrese, která nás dostala do rudého otroctví. Jak prosté - ale sám jsem napsal, že teď je nejlepší čas na změnu historie.

Ale aby to neskočilo tak, aby si někdo další nepoložil otázku, jestli on to Adolf Hitler jako všechno myslel zle. Jestli v tom nebylo něco jiného. Vždyť on bojoval proti komunistům. To byla jeho válka, o níž mluvil dlouhá léta dopředu. Takže nebyl Hitler skutečně pro nás tím lepším? Bacha na tyhle úvahy. Jsou hodně nebezpečný.

10 0
možnosti

Je potřeba zdůrazňovat, že Hitler byl zločinec a žádné terno, i když byl proti komunistům. Jenomže Stalin nebyl o moc lepší. V Polsku, na Ukrajině a v Pobaltí o tom vědí svoje.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS