Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jednou jsem se tady zamýšlel proč antikoviďáci, antiklimatologové a proputinovci jsou z 90% jedny a tytéž osoby. Co mají společného, že se nakonec mimoděk shlukují do jednoho pytle (čest vyjímkám cca 10% lidí, kteří v jedné z těchto tří problematik zastávají jiné stanovisko).

Nemusí to být jen absence vzdělání a aspoň průměrného IQ jak naznačuje pan Ziegler. Znám z toho tábora i několik lidí se SŠ či VŠ vzděláním a jsou velmi pracovití a úspěšní. Je to něco jiného...

Tuším tam jistou sobeckost, nechuť podřídit svoje zájmy zájmům celé společnosti. Nemyslet v širším horizontu než jednoho roku a maximálně své rodiny. Oni si tyhle vlastnosti ještě navíc hýčkají, jak jsou nezávislí, jak všechno prokoukli, jak nepodléhají "masírce" (mimochodem u nich strašně oblíbené slovo ;-D). Ostatním pak nadávají do ovcí co "věří každé propagandě".

Neustále se ohánějí jak zlotřilé vlády omezovaly svobodu během pandemie, ale už nedodali recept jak jinak to šlo řešit. Podle nich asi nedělat nic. Pak by ale zase pro změnu hulákali, jaktože jsou přeplněné nemocnice "kovidovými simulanty co mají jen rýmičku" a ONI se nedostanou na operaci kýly... Ale stejně o "zločinném" zrušení nekovidové péče hulákali i během opatření, jako by nemocnice byly nafukovací a měli k dispozici bezednou zásobárnu personálu...

Se změnou klimatu jsou taky rychle hotoví - neexistuje. Kdyby ji totiž připustili tak by se po nich mohlo chtít omezení spotřeby, omezení (ne zákaz! - jak se tihle svatí bojovníci za svobodu snaží podsouvat) ježdění autem, 2 krát ročně k moři, kupovat si pořád nové oblečení, nové televize, nová auta, nejsou přece socky! Oni jsou přece svobodní! Ale pak pokrytecky nadávají na špatné životní prostředí, které přece poškozují TI DRUZÍ.

A s Ukrajinou jak přes kopírák. Vlezli by Putinovi do pozadí ať mají klid, neotravujte mě nějakou Ukrajinou!

1 0
možnosti
Foto

Pořád dokola. Můžu nemít rád USA, západ, Ukrajinu a třeba celý svět, můžu být proti očkování, proti jakýmkoliv opatření proti panedemii atd. Můžu nesouhlasit s klimatology, epidemiology, virology a já nevím s kým vším (protože všemu přece rozumím lépe jakožto absolvent VŠŽ). Ale podporovat zabíjení nevinných lidí a jednoho šílence (který si nijak nezadaá s Hitlerem či Stalinem), to už je opravdu silné kafe, a mělo by to být trestné!

1 0
možnosti

Mám známého, který se strašně ohání morálkou, vlády (lhostejno zda Babišovu či Fialovu) považuje za nemorální a strašně nadává na zlou Ameriku. Pořád omílá to, jak jsou lidi zlí a jak Putin jednou zachrání svět. Ve svých příspěvcích často používá nejhrubší vylgarity, kterými častuje nejen politiky, ale i jejich voliče. A opět se ohání morálkou. Paradox je, že ten člověk je kriminálník. Odsouzen za těžké ublížení na zdraví své bývalé přítelkyně, kterou napadl v době, kdy už byla bývalá + ještě navíc týpka, který se jí zastal. A tenhle člověk je schopen se slzami v očích přednášet o morálce. Nekecám! Takové pokrytectví se těžko překonává.

5 0
možnosti
Foto

Bohužel je to tak dosti často. I Babiš se ohání "pravdou a láskou":-)

0 1
možnosti

Tohle už jsem četl před padesáti lety, slovník je naprosto stejný, jenom osoby se trochu změnily. Místo Putina tehdy byli imperialisté, a místo těch flákačů byli lidé štítící se práce. Ale jinak argumentace nemlich ta samá.

Já osobně obdivuji ta letadla F35, ale myslím si, že pro nás jsou zbytečně drahá (nákupem i provozem) a jejich všech vlastností stejně nevyužijeme. A dále si myslím, že agrese Ruska na Ukrajině přináší utrpení Ukrajincům, ale i prostým Rusům, ale pro Ameriku je to kšeft století.

Takže jsem podle autora Putinovec, flákač a neplatím na děti. Bezva. Závidím autorovi jeho jednoduchý pohled na svět.

9 4
možnosti

J33o63s17e88f 46S95u86k

3. 8. 2022 15:41

Ano, jste putlerovec, protože jinak byste nemohl napsat, že pro Ameriku je to kšeft století. Ledaže byste souhlasil s tím, že putler napadl Ukrajinu na rozkaz Američanů.

3 6
možnosti

... a neuzávají žádnou statistiku. Bohužel je průnik těchto množin docela silný.

3 0
možnosti

Ty skupiny jsou téměř totožné...

0 0
možnosti

To je zajímavý - já znám taky instalatéra Jardu ze Strašnic, a není to Putinovec.;-D

2 0
možnosti

Antiwaxer? A to ma byt co? Nekdo, kdo se nechce nechat depilovat voskem? Nejsme my tak trochu jednoducha osubka?

6 1
možnosti

Pokud ovsem bylo mineno jako sarkasmus, tak se omlouvam. R^

0 0
možnosti

Děti nemám, dluhy nemám, práci mám, jsem plně soběstačný.

Pane Zieglere, byl byste tak laskav a sdělil mi, co si mám myslet o ruské agresi na Ukrajině, o vakcínách proti covidu, o stíhačkách F-35 a koho volit?

Nerad bych vám kazil škatulky...

12 2
možnosti
Foto

Největší snůška blábolů, které jsem od Vás četl.

15 5
možnosti

To je mi zajímavé nálepkování a spojování. Kdo je proti Covid očkování, tak hned automaticky volí SPD, podporuje Putina apod.? Nebo kdo zpochybní rozhodnutí o nákupu F-35, tak šíří ruskou propagandu nebo co ještě? Článek je jen takový hospodský blábol.

23 3
možnosti

Inu, člověk s nižší inteligencí snadno podlehne všelijakým názorům. Ať jde o covid, o rusáky, nebo něco jiného. S tím nic nenaděláte.

6 0
možnosti
Foto

Jak to tak ctu, nestačím se divit tolika kritice na článek pana Zieglera. Jasně nelze míchat do kupy antivax a podporu Putina. Nemusím milovat Ukrajinu či USA ale to že rusové jsou bestie a bezdůvodně vyvražďují Ukrajince, je prostě fakt. Jakákoliv podpora či obdiv Putina by měl být trestný čin!

6 0
možnosti

Dočkejte času, jako husa klasu, jak moudré jsme měli předky. Od roku 2014 se na Ukrajině dělo co? Ve všech Ukrajincích je nenávist k Rusům za to, že jim ve školách odpírali jejich jazyk, chápu. Ale proto se musí dopouštět násilí, že? Naši předkové 300 roků snášeli "útlak" od Rakušanů a vyplatilo se rokem 1918. V tomto ohledu doporučuji knihu dr. Staňka z Brna "Falzifikátoři a falzifikace českých dějin". Mj. v ní předpověděl biologickou "válku", jíž jsme od roku 2019 svědky.

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS