Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma👍. Děkuji za článek, kniha už je na cestě ke mně 🙂.

1 0
možnosti

Koupeno za 258 Kč, už ji mám ve čtečce.:-)

1 0
možnosti

R^

Dík za informace! Přesto věřím, že i v Rusku jednou demokraté zvítězí! A také doufám, že naši fašističtí flastenci a vrcholní korupčníci, překabátění oligarchové u našich občanů ztratí svoji důvěru!

:-)

1 0
možnosti

J59a73n 16K88l91á77s79e22k

16. 9. 2022 20:17

Cara v Rusku svrhli již před více než 100 lety a od té doby je to jen diktaturu. Již krátce po vzniku SSSR za 30 leté vlády Stalina byly popravy v zinscenovaných politických procesech běžnou součástí tamějšího života a gulagy byly pro obviněné ještě výhrou. K právnímu státu si tam nikdy ani nepřičichli a nějaké zásadní změny se nedají očekávat ani po konci Putina. Lze souhlasit, že Putin přílišnou tolerantnost západních politiků pochopil jako jejich slabost a došel k přesvědčení, že mu jakákoliv další agrese projde. Bohužel podle mého názoru i za oceánem již delší dobu volí nevýrazné, slabé prezidenty. Myslím, že pokud by v roce 2008 vyhrál místo Obamy John McCain, zaujal by k Rusku daleko tvrdší postoj, asi podobně jako Ronald Reagan. Ale bohužel se tak nestalo. A Trump, to už byl úplný výsměch.

1 0
možnosti

Rusáci k nám dokázali exportovat svoje politické vraždy a jejich typickou korupci, kterou po Listopadu urychleně ukotvili v politickém byznysu za spoluúčasti členů Prognostického ústavu pracujícího pod dohledem ruských tajných služeb KGB (Respekt) a překabátěných, komunistických ředitelů závodů! :-)

0 0
možnosti

Co s Rusy, nejprve pravoslavní poddaní kohokoliv - i Mongolů - pak doháněli Evropu, pak ji předehnali díky Leninovi - ale Stalin se postaral, aby předehnání Západu mělo svá ale...tak třeba gulagy...bída...ale taky sovětská hymna, rakety, Gagarin, továrny, apod. Demokracii chudáci Rusové moc nezažili, pokud nevyjeli někam do Evropy, kde právě byla. Ti, co dobývali Německo, se velmi divili, jak se měli Němci dobře a nechápali, proč dobývali jejich zemljanky. Aby to nevykecali doma, poslal je prý Džugašvili do gulagu budovat komunismus. Demokracie za Jelcina prý vypadal tak, že nikdo neměl co žrát. Nezbylo než se vrátit k staré dobré diktatuře a zvedli ji praconíci KGB, jako nejvzdělanější a nejinformovanější část národa. Co dodat? Člověka těžko poučit, je to pořád jen opice.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel, k hlavním viníkům toho, proč se to nedaří, patří podle Kasparova i Západ a jeho politici, kteří by vůči Putinovi a jeho bandě měli být daleko ostřejší a neústupnější, protože mafie neuznává nic jiného než hrubou sílu.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791951

Opravdu bohužel. KarmaR^

7 0
možnosti

Děkuji Jaroslave a knihu moc doporučuji. :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS