Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jak jste na tom v Českých Budějovicích?

0 0
možnosti

Mohu mluvit jen za Prahu 6, kde 30 let bydlím: Dezolátní stav komunikací (silnice, chodníky), kanalizace a vodovodů (neustálé havárie obého), nezvládnutá doprava. Jediné viditelné činy radnice: odstraněná soch Koněva, přejmeované ulice ;-D.

0 0
možnosti

Adriana Krnáčová byla suverénně nejhorší pražskou primátorkou od roku 1989.

0 0
možnosti

Souhlasím s vámi, že Praha je v chaosu a šílenosti , jež se střídají s neschopností, které z magistrátu jen stříkají, obzvláště v dopravě. Nicméně - nejedná se jen o vámi zmiňovaných 8 let. To je věc daleko dlouhodobější, což vy, jako kovaný odeesák taktně zamlčujete. Dalo by se dlouze hovořit i o primátorování pana Béma, pana Svobody nebo se usmívat nad epizodním povodňovým expertem Němcem. Nadávat nad vedením hlavního města se bude vždy. Jde jen o to, jak moc a jak je to oprávněné.

2 0
možnosti

Za těch ódesáků se metro stavělo. :-)

0 0
možnosti

Docela slušnou prioritu má Metro D. To není klíčové dost?

0 0
možnosti

L62u67b25o71š 53K36r30i24m40l

19. 9. 2022 15:49

Ač s Vámi souhlasím, tak zásadní problém je podle mě v tom, že od doby vlády ODS není stejná politická reprezentace na magistrátu a na městských částech. Tím vzniká nesoulad a honění politických bodů a nic se vlastně neschválí.

Dalším důvodem jsou tzv. nezávislí kandidáti, kteří se starají o své zájmy ve svém okolí a město jako celek jim je naprosto jedno. Typickou ukázkou je oportunistický starosta Čižinský, člen KDU-ČSL, který kandiduje za svou stranu a Praha jako celek ho nezajímá a těží z jím kritizované stavby tunelu Blanka.

3 0
možnosti

Čižinský si založil Praha sobě.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS