Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud to Fialova vláda lidem vyhláškou nařídí, začne se většině poslušných lidí /ovčanů/ jevit svět BRZY nikoliv růžově, ale fialově. ;-(

0 1
možnosti
Foto

Interpretací těchto voleb může být, a také je, velmi mnoho. Podstatné je, že snad dostatečný počet lidí chápe, jak velké zlo je SPD a strop ANO je prostě na 30 %. Výsledky pro koalici nejsou nijak top, ale zároveň se ukazuje, že i přes velmi těžké podmínky vlády, a i její chyby, situace alespoň zatím není zas tak tragická. Nejdená se o facku, ale jistou formu varování. Karma, JeneR^

8 3
možnosti
Foto

Přesně tak, Jaromíre, pokud to bylo referendum, jak se nám snaží namluvit Babiš s Okamurou, tak ho Fiala o fous, ale vyhrál. A to je při současném stavu obrovský úspěch. Babiš před parlamentními volbami uplácel ze státní kasy o sto šest, a prohrál.:-)

5 3
možnosti

Je smutné, že byť se v případě ANO nejedná o "stranu", tak na to, aby došlo k jejich pořážce se musí seskupit více stran? Kdyby nebylo možné vytvářet koalice před volbami, tak by asi výsledky vypadaly jinak. A co se týče označení voleb jako referenad, tak to bylo nešťastné, ať už to bylo myšleno jakkoliv. A pokud jste si všimnul, tak se všichni úspěšní prsí, že byli úspěšní, nikde si nesypal popel na hlavu, i když by to mnohde bylo zapotřebí.

3 1
možnosti

Je jasné, že radniční koalice nemusí kopírovat ty sněmovní a mohou se lišit. Nicméně ODS striktně vyloučilo z koaličních jednání extrémistické strany KSČM a SPD, což považuji za správné. S komunisty problém nebude, ti se skoro nikam nedostali a okamurovci se prostě vykážou do opozičních lavic, kam patří.

5 1
možnosti

P89e75t88r 85N34e37d84v81ě36d

26. 9. 2022 16:49

Drze se vlezu ještě jednou. Jste si jistý, že jste dekódoval signály správně?

Tohle píší na Seznamu:

Přestože v rámci celé Plzně SPOLU nad ANO těsně zvítězilo, člen vyjednávacího týmu ODS Radek Novák označil výsledek voleb na magistrátu za debakl.

„Dosáhnout patnácti mandátů za SPOLU je úplné Waterloo. Osobně proto doufám, že projekt SPOLU je již u konce,“ uvedl Novák.

6 1
možnosti

Rozumím, a chápu. Asi to v Plzni tak vidí, nicméně je pravdou, že SPOLU nad ANO v Plzni komunální volby vyhrálo.

3 0
možnosti

P13e92t32r 97N52e14d20v30ě63d

26. 9. 2022 16:29

Nezbývá než pogratulovat, když jste tak šťastný. Je fakt, že se to dalo čekat. Fenomén KUBA je nepřekonatelný. A je to fakt dobrý hejtman. Je dobře, že ho nechtějí pustit v ODS výše. Pak už by to pro koblihy bylo složité být takhle jednoznačně první v průzkumech. Co mě však mrzí, je skutečnost, že je vás tu několik, kdo se tak dojemně stará o ANO a jeho voliče a vůbec neupozorníte na mobilizaci :-) pak si 50% voličů klidně zůstane doma.

Na druhou stranu, po kterých volbách byli kdy všichni spokojení, jako po těch právě proběhlých?

4 0
možnosti

ono když jsou volby každou chvíli (dva roky uběhnou jako nic) a pořád se propadáme do většího marastu a konec tunelu eno alespoň záblesk světýlka nikde, tak se nemůžete divit lidem, že jsou z toho otrávení a nechodí volit. A když si rozklíčujete kolik procent voličů z právě proběhlých voleb koho volilo podle jednotlivých stran, tak to pro vládní koalici není moc růžové. Ale kdo ví, jak to v budoucnu dopadne, až otrávená většina nevoličů v něčem něco nalezne a půjde volit.

0 0
možnosti

Díky, že jste mně to objasnil. Já si říkal, že všichni ti analytici, co se na všech televizních kanálech vyjadřovali, jsou zmanipulovaní Babišem.

6 0
možnosti

J10a78n 19R34á10ž

26. 9. 2022 15:11

Převzato ze spíše provládního http://www.seznam.cz

Víkendový triumf ANO v boji o radnice lze popsat stejnými slovy jako suverénní vítězství ČSSD pod vedením Bohuslava Sobotky v roce 2010. Před dvanácti lety získali sociální demokraté nejvíc hlasů v 78 větších městech, ANO si jich letos do vítězného seznamu připsalo jen o čtyři méně. Pokud se bilance omezí pouze na sídla 72 okresů, tak ANO vyhrálo ve 43 z nich, tedy skoro ve dvou třetinách. Babišovo hnutí letos obhájilo vítězství v pětatřiceti městech a k tomu přidalo dobytí dalších devětatřiceti radnic.

K tomu není co dodávat! Je to pro strany vládní koalice pěkný průšvih.

5 2
možnosti

Důležitější je celkový počet mandátů, a v tom ANO prohrálo. ODS i KDU-ČSL jich mají víc. A také je důležitý koaliční potenciál. ANO leckde skončí v opozici. A ANO proti minulým volbám získalo méně mandátů.

2 3
možnosti

Ono to bude spis tim, ze Babis a jeho ANO ma strop nekde okolo 30%+ a ty dokaze vymacknout diky svoji nekonecne volebni kampani. Takze pro ANO je vysledek uspech, ze si volice udrzelo. Protoze jeho volicska zakladna je nejmene stala.

2 0
možnosti
Foto

Tak ono si ANO a SPD snad i maličko polepšilo, ale to jen díky tomu, že přetáhly poslední zbytky voličů ČSSD a KSČM. Příště už k nim nikdo nepřejde.

4 0
možnosti

Jste chudak, bezny obcan neni uplny blbec, Vy se radujete, kdyz soucasna naprosto neschopna vlada vybehne s nezanestnanymi, zdravotne postizenymi a duchodci, Nevim, co si o sobe vlastne myslite, ze jste nejaky genialni zivnodstnik ci zamestnanec, zrejme nepostradatelny, doufam, ze nekdo brzo vybehne i s Vami, volite zrejme strany velkokapitalu, velkozlodeju a velkomanazeru, jste chudak, co jste tedy Vy za cely zivot dokazal?

4 13
možnosti

Milý Karle. Nejsem žádným profi obhájcem pana Zieglera. Bureš jich má více a určitě lepší. Nicméně autor blogu - Pracuje a odvádí daně. Není dotován. Je schopen uchopit myšlenku a sdělit ji - Od počátku do konce. Slušně reaguje na diskusi. Nepoužívá pojmy o placených fašistech a kampani. Nevím sice jak to dělá. No asi dobře, V KSČ ani u Stb nebyl. Dokonce není ani prošetřován! Vím, je to břídil, ani k soudu to nedotáhl. Pro mnohé - evidentně nevolitelný ... :-)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS