Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výsledek referenda je logický a očekávaný a jistě by byl stejný, kdyby se podle návrhu Elona Muska opakovalo pod dohledem pozorovatelů OSN. Proč? Uvědomme si, že Ukrajina je nejchudší a nejzkorumpovanější země v Evropě. Navíc má dnes z velké části zničenou infrastrukturu, zemědělskou půdu masivně skupují investoři z USA a dalších zemí a desítky let tam nebude nic jiného, než svrab a neštovice. Žít v Rusku asi taky není velká výhra, ale jsou tam skoro dvojnásobné důchody, lépe fungující lékařská péče a tak dále. Nelze se divit, že obyvatelé převážně ruskojazyčných území volí připojení k Rusku.

0 1
možnosti
Foto

Inu hlasování po Rusku. Takhle se dělá referendum, jakejpak názor občanů. Vyplníme kartičky předem a někdy ani to není třeba, pěkně si připravíme výsledky a pak už jen řeknem, kdeže se to má jako hlasovat a jde se na to.

1 0
možnosti

My se většinou neshodneme, nicméně v tomto máte samozřejmě pravdu. Podobná volební fraška se hned tak nevidí.

Pouze bych byl opatrný s tím americkým generálem ve výslužbě, poněvadž pokud vím, tak on mluvil pouze za sebe a nikoli za USA, takže tu jeho bojechtivost bych bral s velkou rezervou.

1 0
možnosti

Vážený pane Rozsívale, děkuji Vám za Váš názor. V tomto případě s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Vaše otázky jsou v tomto ohledu zcela zbytečné. Pokud je někdo válečný zločinec a vrah, tak jako vladimir vladimirovič putin, neexistují pro něj, světem uznávané regule.

Zkuste si vzpomenout, kdy naposledy tenhle diktátorský skřet mluvil pravdu.

Otázky, které jste nadnesl ve svém příspěvku, musíte nasměřovat na správné lidi. Na proruské šváby, kteří se tímto blogem producírují. Někteří dokonce schovaní za politiky.

Vám karmu za příhodný článek.

6 0
možnosti

Rusko čas od času, sáhne po štětce do kýble demokracie. Jako první to zažila Kamila Moučková. Ve studiu TV, 1968. Samopalníci ji ochotně vymalovali )území. Mířili ji do zad a nadšeně poslouchali zprávy. "Neklaďte odpor - nic se vám nestane" ... !

Soused má za plotem krásnou jabloň. Tak jsem udělal referendum doma rovněž. Odsouhlasil jsem si - je moje. I pes souhlasil, nadšeně vrtěl ocasem. Tak beru košík a vyrážím. Svědomí mne netrápí. Vše legální - Můj lup prošel demokratickou procedurou ... :-)

3 0
možnosti

To referendum měl ale udělat někdo ze sousedovic. Stejně, jak to udělala samospráva LUHANSKA A DONBASU.

0 1
možnosti

K těm šesti bodům na téma "jak se může konat referendum" bych přidal ještě jeden tedy bod č. 7:

Jak se může konat referendum po pouhých třech nebo čtyřech dnech od jeho vyhlášení?

I na obyčejné volby předsedy osady zahrádkářů se mohou lidé připravit protože ta schůze je svolána d předstihem tři nebo čtyř týdnů. S tato akce mnohem větší, pokud jde o počet hlasujících, a mnohem závažnější, pokud jde o důležitost toho, o čem se hlasovalo, byla oznámena s predstihem tri nebo čtyř dní.

6 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Naprosto stejně zmanipulovaná referenda jako bylo to o připojení Krymu.

Po skončení putinovy tyranie budou opravdu svobodné volby v republikách:

Adygejsko, Altaj, Baškortostán, Burjatsko, Čečensko, Čuvašsko, Dagestán, Chakasie, Ingušsko, Kabardsko-Balkarsko, Kalmycko, Karačajsko-Čerkesko, Karélie, Komi, Marijsko, Mordvinsko, Sacha, Severní Osetie-Alanie, Tatarstán, Tuva, Udmurtsko.

Pohrobci Putina pak v Moskevské oblasti mohou dál snít o velkém SSSR.

4 0
možnosti

Jestli budou na to mít myšlenky.

Z čeho budou žít když ropná ložiska jsou na Sibiři?

0 0
možnosti

Je to přesně, jak píšete. Velká karma.R^

4 0
možnosti

Tak to bohužel je. Ovšem to egoistické vědomí nenahraditelnosti vlastní, nebo genetické je věčné. Proto se zde v diskuzi objeví hysterické výkřiky o riziku jaderné války, ačkoli riziko existovalo i předtím. Já si nedovedu představit, že by jadernou zbraň vlastnil i ten Hitler. To by zde spousta diskutérů - čechů jako poleno - nepublikovala a svými ostatky by hnojili půdu vedle Terezína. Nebo v 21. století Islámský stát. Dovedete si představit jednání o ústupcích v podobě vzdání se území v Evropě, kde se usadili muslimové? Museli bychom Česko obehnat dráty a pak by hrozilo riziko jaderného útoku kvůli naší islamofobii.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS