Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Putinův nacismus se proměňuje ve státní terorismus!

Okamurovo vlastenectví se proměňuje ve fašistický nacismus!

ANO a SPD jsme považovali za strany populistické, ale svým trollingem a lhostejností k pravdě je vnímám jako strany anarchistické, kterým vůbec nezáleží na budoucnosti našeho národa!

:-)

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Chápu Vaše hnutí mysli. Jen si tedy dovolím upřesnit, aby nedošlo k neporozumění Vašim slovům o spodině. Odstranit ji nelze. Ale lze jednat podle § 356 - podněcování k nenávisti vůči skupině obyvatel, národu...

Na to by však musela mít tato vláda boule.

5 0
možnosti
DR

V tomto jsme naprostě ve shodě. Upřímně, po tom všem se divím jak je možné že je Rusko stále členem RB a VS OSN.

4 0
možnosti
Foto

A už je tu relativizace civilizované společnosti - za podporu napadeného. Na to musí být žaludek.

10 0
možnosti
PC

Níže je správný dotaz, CO je civilizovaná společnost, jaká jsou její kritéria. Domnívám se, že jedním z kritérií civilizované společnosti je nepřijatelnost války - v jakékoli podobě.

3 5
možnosti
JZ

J52a17n 27Z94i29e40g84l42e54r

11. 10. 2022 14:21

Správně, a proto ať ji Putin okamžitě ukončí. Je to jen na něm. V opačném případě Rusko není civilizovanou společností.

12 0
možnosti
JK

Až mi někdo v MHD šlápne na nohu, asi bych měl inzultovat nějaké putinovce cca 10. Promáčklé dveře auta u supermarketu 20. A běda jim jestli mi spadne ta pergola. ;-)

0 0
možnosti
MB

Psal bych pořád dokola. Prostě nevěřil bych, že se toho dožiji. Vladimirovič jako blázen v čele bohaté země. Stačí tak málo! Obchodovat a přátelit se. Osobně např. nevidím důvod, proč bych nejel na dovolenou na Krym. Zbylé destinace už dávno objety. Čili klidně Rusko, je se na co koukat ...

Na webech jsou fota Zemana. Sedí na vozíku. Jasně se ukazuje, že to jeho důstojnost absolutně nesnižuje. Nejde o nohy, jde o hlavu. Pak jeho výroky - "Šílence je třeba izolovat, zločin proti míru". Uznání, že se mýlil. Samozřejmě správné. Otázka, proč mu to tvalo tak dlouho. Od r. 214, anexe - kremelská chobotnice dostala chuť ...

Nevím, o hlavonožce je pořád zájem. Příkladně pečuje akvaristický kroužek. Je veden zkušených chovatelem Tomiem. Ba i starostliví členové KSČm ji chodí přikrmovat. Podobně si vede fanda chobotnic J. Paroubek. Prakticky denně drobí a přisýpává této potravu. Poukazuje na její vzácnost. Zdůrazňuje šetrnost zacházení, nezahnat ji do kouta, nedráždit. Nejlépe, nechat se omotat přátelskými chapadly. Prostě, správní milovníci přírody ... :-)

7 0
možnosti
HH

Civilizovaná společnost je kdo? Jak se pozná? Jsou nějaká kritéria?

3 1
možnosti
MB

Heřmane - Stačí tak málo! Obchodovat a přátelit se. Dnes válčí pouze blb. Za zemi válčí jeho ekonomika a pokročilost ... :-)

10 0
možnosti
PV

P36a21v69e63l 70V28é89b12r

11. 10. 2022 13:31

A pátá kolona - mlčí. Asi čeká na notičky (xx...ci)!

PS. V té závorce je odsuzující výraz, který zde nesmí být použit.

5 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz