Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J19a90n 98M51a16r97e17k

26. 10. 2022 1:05

Tento blog je o ruských turistech. Ted něco o turistech českých. Vypravili jsme se manželkou do Mexika. Poloostrov Yucatán. I když jsme kanadští občané už přes 50 let, stále mluvíme česky snažíme se chovat slušně a skromně i v zahraničí. Na tom Yucatáně jsme se ponořili do bazenu který patřil hotelu. Mexičtí i hosté z jiných zemí se opalovali, koupali a popíjeli mexické drinky.

Ale pak to přišlo. Do bazenu se vrhlo asi 10 Čechů, zřejmě turistů, voda v bazenu se vzedmula a roztáhla se v širá kola. Nastal tam zmatek. Nic jiného člověk neskyšel, než "Hele v..le" a jiné slovní lahůdky. Skákání do bazenu i přes výslovný zákaz (Tři cedule na to upozornující ve čtyřech jazycích)Ti Češi tam pili pivo z lahví i při koupání v bazenu. Pomalu jsme se klidili. Ta česká vřava skončila asi za hodinu. Češi vylezli z bazenu a nastal totální klid, jen voda se tam ještě houpala. Uklízečky tam sbírali pohozené prázdné pivní lahve.Vystrašená mexická děvčata se pomalu do baznu vracela.

4 0
možnosti
Foto

Holt i my máme svoji "smetánku", co dovoluje venku to, co by jim asi doma neprošlo

0 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,54
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz