Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J84a44n 45Z64i44e55g91l34e25r

22. 11. 2022 17:43

V každém případě jsou viníkem rusáci, kteří bezdůvodně vtrhli na Ukrajinu. Kdyby záměrně nestříleli rakety i na civilní objekty, nastříleli by rakety ani Ukrajinci. Tečka

1 0
možnosti

Někteří proruští dezinformátoři jsou opravdu k smíchu. Rusáky hájí do krve s tím, co by získali raketou vystřelenou na Polsku. Souhlasím, Rusko zná svoje hranice a útok na stát NATO by byl za čarou.

Ovšem stejná logika platí i pro Ukrajinu, co by úmyslně vystřelenou raketou na Polsko získala? Nic, akorát by ztratila. Ovšem proruští dezinformátoři se snaží přesvědčit své okolí, že Ukrajinci jsou bezmyšlenkovití hlupáci, kteří neví, co dělají. :-)

3 3
možnosti

Reakce českých "politiků" jednoznačně ukazují, že útokem pod falešnou vlajkou by Ukrajina mohla získat další podporu a oficiálně zatáhnout do války NATO. Druhá věc je, že ihned po incidentu unikly z polska fotografie zbytků rakety, které jednoznačně ukazovaly, že se nejedná o zbytky ruské útočící střely - Polsko, místo aby se podle důkazů zachovalo, čekalo na postoj USA, Ukrajina doposud o incidentu lže...

Třetí indicie v neprospěch Ukrajina jsou pokračující útoky na ZJE - o kterých třeba francouzká média už ani neřeší, že by za nimi mohlo stát Rusko - Zelenski jednoznačně dělá vše proti tomu, aby se konflikt na ukrajině ukončil.

Jinak zde je vyjádření Andora Šándora - nemá žádné konkrétní důkazy, ale pouze víru (stejně jako autor) - to že Raichl má také víru, ale jinou z něj lháře nedělá...

tps://http://www.extra.cz/zpravy-valka-na-ukrajine-nekteri-veri-umyslnemu-utoku-ukrajiny-na-polsko-zelenskyj-by-se-mel-krotit-rika-sandor-6a2b1?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context

4 4
možnosti

Chronický lhář a šiřitel dezinformací Petřík svými mínusy nepřekvapil. :-)

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Místní Poláci mluvili o dvou výbuších. Jedna jáma svou hloubkou a velikostí určovala raketu s velikou tonáží. Druhá byla menší. A tak to na mne dělá dojem, že tu větší udělala raketa z Ruska ostřelující Ukrajinu a ta druhá byla antiraketa, která zjevně selhala. K ověření si počkám na odborné dovyšetření. Doufám jen, že strach z psychopata nebude větší než pravda! :-)

1 5
možnosti
Foto

Úplnej nesmysl. Nikdo tohle oficiálně netvrdil.,

2 2
možnosti

R^

Václav Havel: Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

Žijeme v postfaktické době, ve které si zvykáme na lži, závist, nenávist, mstu, strach, hoaxy a fake news. Navíc u nás je velmi účinná ruská desinformační hybridní válka vytvářející alternativní a proruské myšlení postrádající pravdu. Mnozí naši politici se prosazují nejrůznější lží, pomluvami a hoaxy! Zjistili, že u našich občanů, kterým se k věření předkládá, že všichni politici jsou vůči lidu bezohlední, že jdou jen za svým prospěchem, kromě jednoho politika, pravda a úcta k druhému člověku nefungují!

:-)

3 2
možnosti
Foto

Tak jsem si ten článek, na který jste ani neuvedl odkaz, ačkoliv s ním polemizujete, našla, a jde zcela jasně o osobní názor nějakého Rajchla. Jasně uvádí: " Já tady se vší vážností říkám, že se jednalo o vědomou provokaci,...". Nikde netvrdí, že bylo objektivně vyšetřováním prokázáno, ani netvrdí, že by jiní političtí představitelé tvrdili, ale pouze sděluje svůj osobní názor, o němž je přesvědčen - tak jako býváte přesvědčen třeba Vy nebo kdokoliv jiný.

Není odborník, nemá veškeré informace z místa, tak jako my všichni ostatní, ale má holt názor. Můžete s ním souhlasit nebo nemusíte, Vaše věc. Já osobně raději počkám, co zjistí odborníci.

12 5
možnosti

Nepřekvapuje, že zrovna vy se takového dezinformatora zastavate.

4 7
možnosti

Vyšetřování dopadu rakety na polské území dosud nebylo uzavřeno. Máme jen "možné varianty" a čekáme na konec vyšetřování.

Ale víme naprosto přesně, že Rajchl lže.;-);-);-)

Karma!

7 1
možnosti
Foto

No máte pravdu. To teda čumím.

2 0
možnosti

J46a45n 70Z61i88e60g56l68e54r

21. 11. 2022 17:58

Takže ještě jednou a naposledy. Špičkový vojenský analytik Andor Šándor uvedl, že ze strany Ukrajiny nešlo o úmysl. Je třeba začít logicky uvažovat a ne tady šířit lživou rusáckou propagandu!

4 8
možnosti

Jak to ví? Nemá nic, jen úvahy. Zveřejnit skutečné údaje z radarů o sledování raket a hlavně, jestli tam byla ta Ruská zatím nikdo z USA ani Polska neudělal. Vše jsou tak jen dohady.

7 2
možnosti

To je přece běžná lidská chyba, vyčítat druhým cosi a v nepatrně jiné podobě dělat totéž. Už dávno mě to neudivuje, uznávám, že to je vlastnost poměrně nesnesitelná, ale bohužel častá.

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS