Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ve sněmovně sedí za SPD dva lékaři - poslanci. MUDr. Jaroslav Dvořák - neurolog a MUDr. Jan Síla - neurochirurg. Oba dva byli ve svém oboru velmi dobří. Osobně se neustále zabývám tím, co vede dva schopné lékaře, aby sloužili tomuto obyčejnému tlučhubovi, který neumí nic jiného, než populisiticky plkat. Svou dobrou pověst směnit za židli v Parlamentu a papouškovat ty neskutečné kydy.

To mi hlava nebere.

7 1
možnosti

Podívejte se jak se pravá ruka p. Okamury p. Kobza kroutí při rozhovoru dnes v ČT tuším s p. Takáčem, chvilka o tom RF stříl í rakety on, že Ukrajina by měla jednat a připomene Minské dohody což p. Takáč

2 0
možnosti

Náhodou, já jsem rád, že se Okamura takto profiluje.

Koaliční potenciál- NULA!

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti

On navrhoval znárodnění, nebo zestátnění? Ono je totiž rozdíl, když stát nakoupí zpět aspoň 20% akcií a znárodnění podniku. Co tedy Kuba přesně navrhoval?

0 0
možnosti

Tentokrát souhlas.

Když už se Okamura nesmyslně vymezuje i proti realistickému Kubovi, který se jako jeden z mála nebojí vyjádřit nesouhlas s vládní politikou, tak opravdu působí komicky trapně.

2 1
možnosti

Okamura není tak hloupý jak vypadá a jak se projevuje. On jen moc dobře ví, co má v médiích říkat, aby si udržel tu desetinu přitroublých voličů, která ho už pěkných pár let drží v Poslanecké sněmovně a umožňuje mu inkasovat pro jeho pidistranu tučné příspěvky od státu za voličské hlasy (100 Kč za každý hlas=více než 50 miliónů Kč v loňských volbách).:-/

10 0
možnosti

Navrhuji nechat si Tomia. On nám sežene dokupy ty s alternativní myslí a nebudou se nám tak courat všude. Tomio do vlády nikdy nepůjde, neměl by na koho nadávat, a skončil by, jen by nasypal další zmatence Babišovi. Extrémisti tu budou vždy, díky Okamurovi víme kdo to je, informace někdy k nezaplacení.

7 0
možnosti

Tak Tomio a jeho parta jednodušších spoluobčanů prostě do vysoké politiky nepatří. Jen lži a plané sliby.

Prostě taková populistická sebranka, které uvěří jen ne příliš inteligentní jedinci. Problémem je, že těch méně inteligentních spoluobčanů je zde cca 10%.

9 0
možnosti

J57o63s30e63f 35N67i86k62l

5. 12. 2022 15:06

R^Energetiku bych také "znárodnil", jako pan Martin Kuba....

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS