Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je hodně slabé kafe. Až přijdou volební kandidáti, kteří jako jediný volební program mají "buď to vyhrajem nebo je to podvod" a ti dostanou skutečně skoro polovinu hlasů, pak se můžeme začít bavit o mezích lidské hlouposti. Nebo co takové volební heslo "všechny volby jsou zfixlované proti mně osobně, a proto se do nich hlásím, abych to vyhrál a ty volby odfixloval" které by dokonce slavilo úspěch. Oproti tomu je celý Vrabel selanka

0 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Je nanejvýš pravděpodobné, že destruktivní Ladislav Vrábel pracuje pro agresivní ruský imperialismus. Je ale zcela jisté, že Okamura se svým SPD a Babiš se svým ANO využívají ke svým mocenským choutkám nejen lži, ale i klasické Putinovo petrohradské trollení! A to je zvláště nebezpečné pro naši liberální demokracii a občanské svobody!

:-)

9 1
možnosti

J46o79s50e34f 75N96i75k51l

1. 2. 2023 12:34

Jen hlupák může prezidentské volby zpochybňovat. Vadí mi, že někdo o tom píše i blogy a šíří pochybnosti. Jediné co lze vytknout médiím, je rozdělení kandidátů při tv besedách na dvě skupiny, čímž v prezidentské kampani byli kandidáti koalice zvýhodněni. A to je jediná "skvrna" na volbě prezidenta. Škoda, že se s tím "po chlapsku" vypořádal jen pan Hilšer.

1 7
možnosti

To je naprosto bez debat. To rozdělení kandidátů v TV debatách na ty lepší a horší bylo naprosto skandální.

A jinak ohledně tématu. Už je myslím načase, aby všechny ty povolební hysterie a spekulace ohledně volebních výsledků typu coby kdyby, skončily, ovšem zdaleka nejen u nějakého Vrábela.

Volby jsou prostě minulost, nějakým výsledkem, který je nutno respektovat skončili, čili nemá žádný smysl se v nich stále dokola patlat.

2 1
možnosti

Babišův debakl je nezpochybnitelně obrovský.Stalo se tradicí - Služebníci budou hovořit o podvodu. Sranda demagogie - Soudruh Bureš se popyšňuje fantastickým úspěchem. ANO klasika. Pravdu má předseda ...

Myslím, že skutečně vstupujeme do nové éry. Kluci z Hradu začali intenzivně makat. I v zimě! Netěží kámen, rozšiřují cestu Obory. Zřejmě stojíme na prahu nových objevů. Miloš velel peřinám v Lánech- Prezident Mynář konal. PČR se bude mít čím bavit ...

Miloš měl nakonec pravdu. Tu svou, jako vždy. Přál Babišovi a doporučil jej. Prognostik uvažoval logicky - Andy, by nikdy ten chaos vyšetřovat nenechal. I soudruh Bureš by měl pravdu - Hradním chlapcům by fakt bylo lépe. Vítězství Pavla je podvod. To je jasné. Nějaký řád a pořádek? Ve spisech, v pokladnici, na cimbuří? V lomu a ještě prověrky? Proboha, k čemu. Kde to žijem ? ... :-)

9 1
možnosti
Foto

Zcela výjimečně s Vámi souhlasím. Volby nebyly zfalšované. I na pražském sídlišti, kde dříve nebylo možné rozeznat podle počtu a charakteristiky voličů přicházejících k volebním místnostem, zda-li jdou volit M. Zemana, či J. Drahoše, tak letos to bylo zcela jednoznačné. Mladí rodiči chodili volit se svými ratolestmi a bylo zcela jasné koho. Pokud mám já osobně, který je vždy v opozici vůči Vašim názorům nějakou pochybnost, že jsem v Praze nikdy neviděl stánky nebo dobrovolníky shromažďující podpisy pro P. Pavla, na rozdíl od stánků D. Nerudové, K. Diviše... Kde a kdy to tým p. Pavla sbíral. To mně vrtá hlavou.

2 4
možnosti

Děkuji za Váš názor.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS