Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^

Však to je také důvod, proč by se náš nový prezident zdráhal takového nebezpečného člověka jmenovat do vlády! Ale i prezident generál Petr Pavel sám nevěří, že by takového espéďáka mohl někdo chtít mít ve vládě!

Espéďáci jsou výkvětem všech výkvětů! Ale nemylme se, někteří spolupracovníci Václava Klause a Miloše Zemana se od nich mnoho neliší!

A všimněte si ještě jedné věci: Tomio Okamura ve svých politických úspěších spoléhá na voliče z řad alternativního myšlení importovaného k nám ruskou desinformační hybridní válkou! Mám obavu, že se o ně hlásí i Andy, který svoji populistickou stranu jakoby táhnul mezi anarchisty. Politikaří, lžou a popetrohradsku trollí!

:-)

3 0
možnosti
PK

A ještě bych snad podotkl, že zjišťování vesmírného záření je zejména kvůli ženám. V posádce při cestě na měsíc má být i zástupkyně něžného pohlaví.

Ale říkej tohle soudruhu Kobzovi. Na normální voliče tenhle znalec "pravdy" nemůže pomyslet a tak se snaží cílit alespoň na ty, kteří jsou lehko ovlivnitelní.

2 0
možnosti

Cílí na voliče z řad alternativního myšlení! :-)

1 0
možnosti
PK

Tak soudruh Kobza se i zde proslavil svými výroky. Na blogu iDnes mi teda vůbec nechybí a jsem docela rád, že výplody jeho fantazie zde neotravují vzduch.

Vám opět karmu, za poměrně krátké, ale jednoznačné zhodnocení situace.

4 0
možnosti
LH

Kdo pokládá výrok "on je dezolát" za projev argumentace a inteligence, ať mi prosím dá mínus.

Blogy na idnes neuvěřitelně upadly - zbylo zde několik páprdů, kteří na sebe navzájem chrlí nadávky a nálepky jak v nádražní knajpě.

7 0
možnosti
JZ

Pro ty, co hlásají nesmysly typu, že Američané nebyli na Měsíci, platí označení dezolát jako vyšité.:-)

0 0
možnosti
Foto

Je zajímavou skutečností, že se v SPD koncentruje opravdu brain trust naší politické scény. A to od samotného vůdce, jehož slovo - jak praví klasik - je zákon, až po poslance Kobzu, kde je naprosto zřetelné, že některé degenerativní stavy mohou mít až hrozivý průběh.

Pan poslanec zřejmě zhlédl film Kozoroh 1, mimochodem velmi dobrý, a transformoval tuto fikci do reality. Byl by ideálním ministrem kultury.

9 1
možnosti
Foto

Pane doktore, ve slovní dvojici "brain trust" tam máte poslední písmeno navíc. :-)

1 0
možnosti
JZ

Tak je třeba pochopit, že žijeme v reprezentativní demokracii. Široké dementní, paranoidní, a infantilní vrstvy obyvatelstva musí mít ve správě země své volené zástupce, a poslední dobou si tuto okolnost zřetelně uvědomují. Po emancipaci otroků, žen, homosexuálů, bývalých komunistů atd. musí logicky přijít i emancipace pitomců, ať se samozvané elity vztekají jak chtějí

3 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

EH

Nemyslím, že cesty na měsíc byly fake, nicméně některé věci bereme jako axiom. Přestože u jiných zpráv, třeba z Ruska, se uvádí, že je nebylo možné nezávisle ověřit.

Zatímco kulatost Země se ověřuje neustále, přistání na měsíci půjde nezávisle ověřit, až tam zase někdo přistane. A to jenom, když přistanou na stejném místě.:-)

0 4
možnosti
LT

Nezlobte se, ale....chcete snad říci, že fotografie, které několik sond (a nejen amerických, ale například i japonských) udělalo a jasně potvrzují to, že na Měsíci opravdu přistáli lidé, tak takové důkazy nepostačují?

Pokud bych to dovedl ad absurdum, mohl bych říci, že ani to, že přistanou na STEJNÉM místě mi nepostačuje a dokud neuvidím na vlastní oči neuvěřím. ;-)

8 0
možnosti
JN

J19o76s45e68f 95N68i20k75l

15. 2. 2023 12:35

Tak Američané dají všem pochybovačům ( i panu Kobzovi) důkaz , až po více než padesáti letech znovu uskuteční cestu na Měsíc a možná i na Mars.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz