Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J93a35n 27K72o36z17á69k

20. 2. 2023 21:52

Tenhle pan Nakonec je jenom hloupej, ale ten titulek je taky hloupej. Připadá mi v něm, že každý s jiným názorem je dezolát. V tom případě jsme tady dezoláti všichni, protože se naše názory ne vždy shodují.

6 3
možnosti
Foto

J20a69n 27K15o39z23á29k

20. 2. 2023 21:54

Omlouvám se, skočilo mi tam jiné jméno.

0 0
možnosti

Příjmení toho exota mi připomnělo starý vtip (aniž bych ho s ním spojoval):

Jaký je rozdíl mezi marxismem - leninismem a opiem? - Žádný! Oboje pochází z nezralých makovic. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Není to ten Makovec z ČSSD? To je přeci líheň i Paroubka, nebo Foldyny, či Davida. A jistě se tam najde i celá řada dalších géniů ;-).

7 1
možnosti

No ten z CSSD se sice jmenoval Karel ale proč si nekopnout že....

3 0
možnosti

Vzal jste si na téma blogu jednoho pitomce. Co ti ostatní pitomci a je jich alespoň co tak koukám řádově víc, kteří tvrdí, že všichni Rusové patří vyhostit, sebrat majetky, zrušit víza, zlikvidovat? Také bude odsuzující blog?

5 4
možnosti

A v čem spočívá přínos historika-politruka p. Zubova pro naší historii ? On se věnoval historii Česka a ne historii Ruska ?

Můžete mi sdělit, pokud se věnoval historii Ruska, v čem bude jeho přínos, když vše russsské je 100 let dozadu a dopředu čisté zlo ??

2 17
možnosti

Rusko je součástí světové historie a ta se učí i na našich univerzitách. :-)

9 0
možnosti

Rozhodně máme Evropě co vracet, protože jsme vyštvali nejprve Němce v rámci kolektivní viny a pak různé zaprodance a samozvance.

Jde vidět, že nálepkování není žádná moderní novinka. Dneska dezoláti, minule xenofobové a rasisti, ještě dříve závadová mládež, za rok zase pofrčí něco nového. Jejich vinou je narušování zdánlivě jednotného mainstreamového názorového proudu.

3 9
možnosti
Foto

A ještě před tím byla Pražská kavárna, Pravdoláskaři, Havlisté, sluníčkáři ... pamatujete?

9 0
možnosti

Však on si p. Makovec reputaci napraví, až v jiné diskuzi k jinému článku přispěje třeba příslovím "mrtvý ruSSák - dobrý ruSSák. Nebo tak něco. To se plusy zase pohrnou.;-)

4 1
možnosti

Od pana Makovce nic takového nečekejme.

2 0
možnosti
Foto

Lidská hloupost je nekonečnáR^

11 0
možnosti

Problém zřejmě spočívá ve faktu, že někteří jedinci považují za práci pouze ohánění se lopatou, nebo u soustruhu, intelektuální činnost pak považují za flákání.

17 0
možnosti
Foto

V leckterých hlavách je problém, ŽE;-D Asi jen ti,kteří se živili i v modrákách rukama, i coby ,,bílé límečky" MOHOU MÍT REÁLNÝ POHLED, opřenÝ o své život. zkušenosti;-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS