Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To dost těžko. Na demonstracích proti Babišovi se vážně nehajlovalo, ani nikdo nenapadal lidi kvůli jejich původu, a ani se lidi neměli potřebu rvát s fízlama, jak nám to ukázali dezoláti na Václaváku. Tohle snese srovnání opravdu jen s nacisty, nebo třeba neonacistickými chuligány.

1 0
možnosti

R^

Je mi absolutně nepochopitelné, jak u nás lůza nabývá na síle. Nic nového, že? Od Listopadu se tu rozvíjí (a vypadá to, že organizovaně!) stoka lží, nenávisti a mstivosti, která se nám promítá až do nejvyšší politiky. Kdo organizuje tuto lůzu? Je zdrojem skutečně Putinova destruktivní hybridní válka? Zdá se, že ano! Uvědomoval si to už Václav Havel, který hlásal, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí? Lež, nenávist, mstivost, hrubost, korupce a protekce byly typické vlastnosti ruské politiky, které se mezi nás dostávaly skrze naše komunisty sloužící již tenkrát ruskému imperialismu. Skrze takovouto lůzu plnou zla, lží a nenávisti lze ovládat společnost. Proto toto mezi nás již od Listopadu semení ruská hybridní válka, které u nás slouží nejen ojedinělí politici, ale i celé politické strany, které jsou v současnosti v opozici. Jejich chování je vysoce nebezpečné pro naše občanské svobody, naši liberální demokracii a právní stát!

A v současnosti tato lůza usiluje o opuštění našich garancí naší svobody, abychom vystoupili z Evropské unie, vystoupili z obranné Severoatlantické aliance, a abychom přestali pomáhat Ukrajině! Jsou ochotni nás zaprodat agresoru Putinovi! Nejde o vlastizradu?

:-)

0 0
možnosti

Jestli oni ti dezoláti nepochytali tyhle nové metody politického boje na předvolebních mítincích jednoho prezidentského kandidáta. Sice se tam snad neprali, alespoň takovou informaci nemám, ale třicátá léta v Německu to připomínalo hodně. A veřejnoprávní média z toho byla přímo nadšená.

0 2
možnosti

R^ Na tom videu je vidět chování naprosté spodiny, včetně těch uječených slepic.

2 0
možnosti

Proč mi tento Váš příspěvek zmizel z Blogu, přičemž všechny Vaše ostatní tam vidím? Možná jen chybka, ale jak znám naše "bojovníky" za svobodu slova, vůbec by mne nepřekvapilo, že tohle prostě nahlásit museli.

Přeci jen ta jejich svoboda slova platí jen potud, pokud píšete to, co oni chtějí číst.

1 0
možnosti

Omlouvám sr. Už se článek zase objevil. Asi nějaká chyba.

0 0
možnosti

Naprostý souhlas. Vláda ČR musí začít proti páté koloně proruských zrádců a kolaborantů vystupovat mnohem razantněji. Musí se naučit používat výkonnou moc získanou v demokratických volbách. Demokracie musí ukázat sílu a zabránit dezolátům a jejich vůdcům organizovat hnusné protivládní a proputinovské (= protiukrajinské) "mírové" provokace.

2 7
možnosti

Ale o to nejde. Nikdo nikomu nebrání v pokojných demonstracích. Ovšem napadání lidi kvůli národnosti je nepřijatelné.Rv

11 1
možnosti
Foto

Každé napadení a ničení majetku se musí trestat ! Ten dezolát by měl napadeným uhradit způsobenou škodu a duševní újmu.

11 0
možnosti

Snad se tamto v červené bundě, co tlouklo do auta, stane předmětem vyšetřování, bylo to přece fyzické napadení. A snad to dostane zasloužený trest. A ty nadšeně slintající, rozječené matróny, si nejspíš hned po aktu šly vyměnit prádlo...

14 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS