Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V dnešním světě se mrzáky nepohrdá, ale všemožně se jim pomáhá. Volil bych proto vhodnější přirovnání.

2 0
možnosti
JK

Duševními mrzáky se pohrdá.

3 1
možnosti
JK

Tedy článek to není zrovna objevný, že jsou Rusové asiati, tak to snad každý moc dobře ví. A že jim vládne diktátor.... vždycky to tak bylo. Tzn. lidem to tam nevadí - i ten Kelin říká, že drtivá většina je k vládnoucímu režimu apatická. No a to je přesně to, co ten režim drží. A s prokletím, které přináší bohaté surovinové zdroje, tak to je věc hotová a zabetonovaná. To nejsou věci k diskusi - k diskusi je to, zda a jak Rusko za ten uplynulý rok militarizovalo ekonomiku a zda Kyjev padne do konce roku anebo až po novém roce. /samozřejmě také doufám, že ty zvěsti o naprostém vyčerpání zdrojů munice na straně Západu jsou jenom zpravodajské hry... Doufám/.

0 2
možnosti
JZ

Rusové asiati? To v článku vůbec není.

0 0
možnosti
JZ

Další nesmyslné pindy o "Západu".

Autorovi je zjevě třeba neustále připomínat, že to není Západ, ale východoevropské země stylu Bulharska, Slovenska, a České republiky, o Maďarsku nemluvě, kde existuje kremlofilní většina nebo pluralita. U této většiny se dále nedá mluvit o nevěřících Tomáších. Tito lidé dobře chápou autokratický charakter dnešního i včerejšího Ruska, velmi dobře chápou paralelu mezi dnešní ruskou revanší a nástupem nacistického Německa, chápou i masakr který Ukrajině hrozí v případě totálního ruského vítězství. Tito lidé, Východoevropané, v tom nachází zalíbení, ne že tomu nevěří.

Mekty o tom, kdo čemu věřil nebo nevěřil během holocaustu jsou už úplně mimo. Je třeba opět připomenout, že to byla východoevropská země, Slovensko, která zastavila transporty židů do vyhlazovacích táborů, když se objevil skandál s Vrbovou zprávou, tzn. že do té doby musela nějaká část Slováků alespoň předstírat, že věří báchorkám o rodinných farmách na Haliči. Čemu věřili Češi, do toho se už raději vůbec pouštět nebudeme

3 4
možnosti
JK

Tak tak, ostatně i u nás mělo většinové obyvatelstvo (Němci, Češi) na Židy pořádnou pifku. Samozřejmě teď to hodnotíme expost holocaustu, ale dle názorů v mém okolí bych si tipoval, že na začátku protektorátu likvidaci Židů tak cca 1/3 lidí vítala zcela otevřeně a 2/3 to bylo šumafuk. A to jsem optimista, možná že ten poměr byl obrácený.

0 4
možnosti
MB

1 Máj, chcimírové? To nemá chybu! OSN vyhlásí Kreml za zločinný režim. JAR prosí Putina, nechť nejezdí- museli by jej zatknout. Medveděv vyhrožuje Londýnu a Vídní atom raketou. Závěr je jasný - "Fialova vláda nás žene do války". Proboha, proč ten mrzák - Rozvojová země, stále obtěžuje? ...

10 0
možnosti
Foto

Snad jen, že Putinovi naletělo hodně lidí. Na začátku se opravdu tvářil a choval jako člověk a ne jako ruský válečný zločinec.

5 0
možnosti
JZ

Ano, s tím se dá souhlasit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,67
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz