Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L12u14k62a18s 35F59i86k62r

4. 5. 2023 23:35

ruSSaci a jejich prisluhovaci by spis mohli pochopit opakovani Mainila incidentu ...

1 0
možnosti

J25o55s18e91f 93N86i12k43l

4. 5. 2023 13:33

Když se bavíme o atentátu na Putina. Četl jsem v mediích o atentátu CIA na, dnes již "nepohodlného", Zelenského, který se stává neřízenou střelou Západu.

0 12
možnosti
Foto

Kdo se tu baví o atentátu na Putina!??

8 1
možnosti

Když odhlédneme od toho, že jde nejspíš o ruskou provokaci, čiší z toho všeho nabubřelá ruská arogance, která tak nějak samozřejmě předpokládá, že Rusové mohou vyslat kolik chtějí dronů a raket na kterékoliv místo Ukrajiny, zatímco Ukrajina si vůči jejich zemi nesmí dovolit nic.

7 0
možnosti
Foto

Rusko je především teroristický stát. A tam je dovoleno vše. Předpoklad nějaké logiky není nutno hledat, anžto tam žádná není. Putin je už teď mrtvý, jestli biologicky přežívá, není podstatné. Proč by jej měli zabíjet a ještě takovým způsobem, logiku žádnou nemá.

9 2
možnosti

Rusko je stát jako většina ostatních. S výrazem teroristický bych byl hodně opatrný. Dost našich "spojenců" by se dalo zahrnout do stejné škatule.

Stát bez "logiky" fungovat nebude, a už vůbec ne hezkých pár století.

5 11
možnosti

Ta věc má dvě roviny. První je ta, že si rusáci čvachtají co jim zrovna vnitropoliticky vyhovuje a nemá smysl se tím nějak moc zabývat.

Druhá, ta technická, je věc jiná. Dovedu si představit, že by Ukrajina dokázala dostat dron do Moskvy. Zcela jistě ne vzduchem, takovou technikou nedisponují ale malý dron propašovaný nákladním autem na "dostřel" představitelný je. Že by nějak mohl ohrozit Putina je samosebou volovina ale jistý, zejména propagandistický smysl by to nepochybně mělo.

Autor blogu to srovnává s Gliwicemi, to je podle mně nesmysl. Jednak rusáci žádné záminky nepotřebují, proč taky, druhak, pokud by se chtěli Zelenského zbavit, mohli to udělat už dávno. Nepochybně disponují jak technikou, tak informacemi, aby pokud pocítí tu potřebu, zlikvidovali kohokoliv.

4 7
možnosti

Ukrajinci by tímto útokem příliš riskovali a více by ztratili než získali. To, že by to měl být ze strany Ukrajiny atentát na Putina je kolosálním nesmyslem, všichni vědí, že Putin se v Kremlu nevyskytuje.

7 0
možnosti

J32i46ř67í 91M86l85s

4. 5. 2023 10:58

Okamžitě mě napadl román Rudá bouře od Toma Clancyho. (z roku 1986)

1 0
možnosti

Navíc ze sebe udělali Rusové trotly, kteří si nechají přiletět drony až ke Kremlu. I když možná jsou skutečně takoví trotlové, protože za studené války nechali přistát na Rudém náměstí Cessnu se západoněmeckým pilotem.

8 0
možnosti

I to je možná varianta.

3 0
možnosti

Rusáci tím přiznali, že jejich protivzdušná obrana je neschopná, když umožnila dolétnout dron z Ukrajiny až do Moskvy a tam ho nad Kremlem nechat vybuchnout?

Zase jen lež, cílená na domácí publikum.

4 1
možnosti
Foto

Rusové pořád vyhrožují, že zlikvidují Zelenského (naposled Medveděv). Takže by to ze strany Ukrajiny bylo naprosto legitimní.

A pokud Rusové hledají záminku na nějaké akce na Ukrajině, tak to nechápu. Stejně válčí bezdůvodně. To nedává smysl. Udělají si tak jako tak co chtějí a nic to neovlivní.

10 0
možnosti
Foto

A co když to byla od Ukrajiny demonstrace jejich možností?

0 0
možnosti

To se mi nezdá, to by spíše zvolili jiný cíl.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS