Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V demokratickém systému má občan svobodu kandidovat za jakoukoli státem registrovanou stranu. Pokud kdokoli zakáže z tohoto důvodu občanu jeho další, např. vádělečnou činnost, je to samozřejmě darebáctví, které je odstrašujícím příkladem korektní demokratické soutěže.

1 11
možnosti
Foto

Hlídací pes demogracie. To je strasne nevděčna role.

0 0
možnosti
Foto

I88v21a82n 63M87a81r75e84k

1. 3. 2019 21:06

Nemůže vystoupit? Nebylo to zde už kdysi? RvRvRv

1 3
možnosti
Foto

Bylo. A jestli nevidíte rozdíl mezi tím kdysi a nyní, tak co na to říci. Asi, že vám nebude nikdy přáno, dycky to bude stát za prd. Zas na druhou stranu, vy se vždycky nějak protlučete :-)

0 0
možnosti
Foto

Ono s tím právem majitele klubu je to trochu složitější. Aby mohl kdokoliv kdekoliv vystoupit, musí jej někdo samozřejmě pozvat. Pokud chci někoho někam pozvat, musím si nejdříve domluvit pravidla a sepsat a podepsat smlouvu s majitelem či provozovatelem prostoru, kde má dotyčný host vystoupit. Pokud se tedy nejedná o mé osobní prostranství. No a pokud takovou smlouvu majitel podepíše, tak je od něj pak minimálně neseriozní, když toto vystoupení zruší s poukazem na příslušnost nebo kandidaturu vystupujícího. Nenazval bych to totalitou ale tupostí majitele. Řekl bych, že v takovém případě má organizátor plné právo vyžadovat finanční odškodnění od majitele. Ale nechci zacházet do detailů, protože neznám skutečné pozadí.

9 1
možnosti
JZ

V tomhle případě majitel klubu žádnou smlouvu nepodepsal. Můžeme se bavit o tom, jestli, je jeho přístup férový, ale o žádnou totalitu nejde.

4 0
možnosti
JK

Přesně. Tohle strašení totalitou a cenzurou v soukromém sektoru je směšné. Jako soukromá osoba prostě můžu spolupracovat s kým chci. Například mohu nepronajmout svůj byt někomu jen kvůli barvě kůže, nebo že volil "Mažńáka" a neměl by mě za to nikdo popotahovat. Naopak státní, nebo veřejné instituce by měly být otevřené všem, bez rozdílu.

8 0
možnosti
MT

A majitel restaurace smí nechat kouřit na svém majetku ?

1 2
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,38
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz