Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

A vytvořit seznam homosexuálů, to by vadilo? Že poukazujete na to, že nebyl vytvořen žádný seznam, že byli jenom spočítáni. Vytvoření seznamu by snad bylo už čímsi více, než jen zcela nevinným konstatováním faktu dle selského rozumu?

Váše srovnání s historickým spolkem a jeho seniory není úplně na místě. Pokud je ve Vašem spolku počet osob řádově v desítkách, je údaj o počtu starších členů celkem zjevný. Navíc staří není až tak osobní informace jako sexuální orientace. Má-li ale vrcholný politik přehled o sexuální orientaci desítek dalších činných politiků na nějaké regionální nebo i vyšší úrovni, tedy nikoli ve spolku s familiární atmosférou, vzbuzuje to podle mě celkem oprávněný údiv. Osobně bych se taky divil, kdyby ředitel firmy o třeba dvou stech zaměstnancích někde veřejně (nebo i soukromě) prohlásil, že ví, kolik z nich je homosexuálních.

3 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz