Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jarmilo, Jarmilo obávám se, že se vám děje to samé co za komoušů, po roce 1989 máte šanci svoji mentalitu změnit, nebýt poslušná ovce a dělat si vlastní názor. A co jste nám zde předvedla, za komoušů jste viděla a slyšela jen to co se smělo a poctivě četla plakáty i Rudé právo hlaholící o komunistických údernících (jako dnes dvojjediný ministr Havlíček), kteří radši ani nešli spát a plnili plán. A dnes čtete stejný tisk, jen se dnes už tak přísně nesleduje jeho odběr, věříte stejným rudým ďáblům (a nejsou ani z Manchesteru, ani z New Jersey), přestože zpívají stále o krásných zítřcích a ono zase nic, za což mohou (jak jinak) kulaci a rozkrádači společného vlastnictví a ten hrozný západ, čím víc na západ tím hůř.

1 0
možnosti
JP

To Vám říkali na schůzi ODS? To by vysvětlovalo všechno

0 1
možnosti
JK

Ne, to mi nakukali západní imperialisté a já v jejich službách páchám tato zvěrstva na poctivě pracujících dělnících a rolnících.

Co říkáte, taky to stačí na provaz?

1 0
možnosti
JV

Asi proto, ze jste jeste hloupejsi, nez ta Valkova !

0 0
možnosti
JK

Paní Jarmilo ÚSTR se snaží remanentně ovládnout komunisti a celkem se to daří. To co archivy vydávají má potenciál některé z nich poslat za mříže a niky si nejsou jistí, zda se podařilo vše zlikvidovat. Takže se z toho stává Ústav pro likvidaci materiálů z totalitních režimů. Nádherný TV pořad o doložených faktech z totalitních dob jsou "Krvavá léta", jedinečný počin.

6 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz