Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vám ti komunisti úplně zničili mozek, furt se Vám tam hemží a hemží. Se nedivím, že nic jiného nevidíte. Podobně to mají muslimové (někteří) s Židama.

1 0
možnosti

Je škoda, že máte tak omezenou škálu barevného vidění. Nic, pro Vás opakuji nic, není jen černé nebo bílé. A říkat, že kradli jen komunisti, je tedy hodně zúžený úhel vidění. A můžu Vás autore ujistit, že jejich fanynka opravdu nejsem. Jen nemám ráda, když lidí publikují jen to, co se jim hodí.

3 3
možnosti

Víte,já s panem Zieglerem dost často nesouhlasim,někdy i ostře,ale ohledně komunistů má pravdu.Že kradou i jiní,souhlasim,ale tim nelze omlouvat komunisty,jež zdevastovali,v podstatě,vše co jim přišlo pod ruku.Mě spíše vadí to,že až na výjimky odsouzené k směšným trestům,nebyl nikdo potrestán,a že devastace pokračuje dál,nemálo komunistů si dnes hraje na pravici a jsou tak nebezpečnější než komička Semelová.

0 0
možnosti

Patent na krádeže mají komunisté, ale že se ve světě podobné věci dějí zcela běžně, například i ve formuli 1 (kde je komunistů tolik, že kvůli nim nevidíme ani na samotná auta) a dalších oborech, na tyto případy si ze strany pana autora ještě budeme muset počkat. Tímto vstupuji do soutěže o nejvyšší počet mínusů, protože pravda se skutečně někdy hodně těžko skousává.

6 0
možnosti

to, ze se tu do vas zase pustila parta "Za lepsi zitrky v cele s KSC", nebo jak to tenkrat bylo nacmarany vsude mozne, svedci o tom, ze jste se trefil

4 1
možnosti
Foto

Co takové poraženecké řeči?

1 0
možnosti

Perfektní, pobavil jsem se. Už se těším na další pokračování s názvem Jak komunisti kradli i v pravěku. ;-DR^

5 4
možnosti

kolik plati USA licencni poplatky za kontaktni cocky (dr. Wichterlle)

2 2
možnosti

Ano, dobrá připomínka. Komunisté okradli prof. Wichterleho o peníze za patent na kontaktní čočky.

6 0
možnosti

Kdybych pánové před vás postavil dvě tramvaje, ale dvě naprosto stejné tramvaje, a o jedný z nich vám řekl, že je z USA, tak která by pro vás byla lepší, co?

3 0
možnosti

L92u13k30a62s 39F33i32k10r

5. 2. 2020 21:46

Jde o to, odkud by byla ta druha.

0 0
možnosti

Vážený autore, doporučuji Vám před napsáním úderného článku, si alespoň něco nastudovat na téma licence, patent atd.

3 1
možnosti

J93o24s91e36f 94N39i14k22l

5. 2. 2020 10:47

...jistě máte pravdu...pro další typy tramvají (mimo vámi uváděné T1,T2 a T3) to již neplatí (nevyužívají prvky vámi uváděné z americké licence)...v minulém století se licencemi některé země neobtěžovali, průmyslová špionáž pracovala naplno, o tom by mohli vypravovat nejen naši textiláci....a o USA žádné iluze...např. československý výrobek CHP 71, který detekuje bojové otravné látky v podprahových koncentracích (řádově jedna stotisícina gramu na jeden litr vzduchu)....atd...

2 1
možnosti

Podobným lidem se dříve říkalo političtí pracovníci a každý člověk (pokud nebyl zapáleným straníkem) se jim velkým obloukem vyhýbal. Že i dnes bude někdo brát podobné agitky vážně, je trochu zvláštní a hlavně smutné zjištění.

3 0
možnosti
  • Počet článků 3312
  • Celková karma 26,79
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz