Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tak nám ty úřady obsazuje jedna parta pohrobků rudého teroru ať už aktivně mávající knížkou se zemědělským náčiním, či aktivním svazkem od soudruhů dozorců nad krvavým právem. Přihrávají si funkce s cílem hlavně si vzájemně neškodit v řízení toků peněz ze státní pokladny. Ne náhodou je to Zemanův člověk, vidí lidská práva stejně selektivně jako (Ur)Válková, prostě ne všichni mají nárok na hájení lidských práv, na některé, co zrovna zlobí režim, je potřeba extra dohled, protože nejde o lidi a nedá se jim věřit.

Je tu však jistý problém, a to časový, tihle kluci z rudé party vůbec nemládnou a výchova nových neschopných a přitom schopných všeho vázne a třeba dalšího ministra už najít nelze. To je problém každé totality, neschopných hnědoušáků je plno a schopní s mezinárodním rozhledem nechtějí vůdci hnědoušit. Zbývá stará garda, která si ke konci života pozvedne ještě ego a svět okolo ji už taknějak nezajímá.

3 1
možnosti
PB

Ano, je to tak. Křeček nemůže být ani soudným v ulici, protože prosazuje nerovnoprávnost a rozdílný přístup. Jak může být tento bolševik ochráncem rovného práva?

6 2
možnosti
Foto

Pokud právo slouží mocným, tak bolševik může se hodit k jeho narovnání.. Ne náhodou za první republiky právě komunističtí advokáti hájili před soudy, a to úspěšně, mnohé vyvrhele.

Právě veřejným ochráncem práv by měl jedinec, který je od pohledu antisystémovým elementem. Jako třeba byl pan Uhl jako mluvčí VONS. A mimochodem, to bolševik jak vyšitý.

0 0
možnosti
Foto

Teď jsem se díval na ČT, kde ze zvolení pana Křečka za ombudsmana dostali na ČT doslova hysterický záchvat.

Jakub Železný s Dienstbierem už snad trumfli i proslulého Jaroslava Kojzara z Rudého práva před rokem 1989.

6 5
možnosti
PB

Bohužel máte pravdu. Staří bolševici obsazují zpátky své posty a vy z toho máte vnitřní ejakulaci. To je normální věc.

7 4
možnosti
LT

Pane Zieglere, jen pár otázek.

Opravdu si myslíte, že pokud by nájemné nebylo regulováno, tak že by majitelé nedali nájemné tak, jak dle vás udělali v případě kdy regulováno nebylo aby se tím jak říkáte hojili? Ve zkratce že by ho stejně nedali na vysoké částky?

Druhá otázka. Myslíte, že po ombudsmanovi typu Šabatová je možné, aby byl někdo ještě horší? ;-D

6 0
možnosti
JZ

V případě deregulace by celkovē nájemné bylo nižší, to je fakt.

5 2
možnosti
MB

Zjistil jsem, že jsem naprostý zkrachovalec - Nikam kandidovat nemohu ! Nejsem Socialista , trapně se živím sám a ještě drze odvádím daně ! ČR jsem žádnou škodu mezinárodním soudem ještě nezpůsobil. Bytový trh deformuji tak, že obě dcery již bydlí ve vlastním ! Taky se mi nepodařilo zneužít neoprávněného titulu, např. JUDr ! Pravda, taky mám nějaký věk, nicméně 82 let jsem ještě nedocílil ! Jsem ztracen :-)

6 0
možnosti
AL

:-) Za to teď si můžete Miroslave v klidu užívat milion slastných chvilek.

3 3
možnosti
Foto

Překvapuje mne spíše jiná věc. Stanislavu Křečkovi bude letos 82 let. Do funkce ombudsmana byl zvolen na 6 let. Končit by tedy měl téměř ve věku 88 let. Tuto skutečnost si nikdo neuvědomil? Ani v římskokatolické církvi dnes nemohou volit papeže kardinálové, kteří dosáhli věku 80 let, natož aby se sami ucházeli o úřad papeže.

9 3
možnosti
PT

P32e95t90r 18T87o61m91e41k

12. 2. 2020 19:42

A ještě jedna věc. Křeček je neuvěřitelně líný, chtivý stařec.

6 4
možnosti
Foto

Zvolili dědka, hlavně, že je příznivec ČSSD a musíme odrovnat kandidáty senátu a opozice, na kvalitě nezáleží to je strategie koalice

10 3
možnosti
JZ

Zvolení Stanislava Křečka je třeba brát a respektovat Bylo to demokratické rozhodnutí. Stejně tak demokratická jsou ovšem rozhodnutí pražských zastupitelstev ohledně sochy Koněva a Náměstí Borise Němcova a to by si jistí rádoby demokraté také měli uvědomit.

7 0
možnosti
Foto

Proti paní Šabatové a oběma dalším kandidátům na ombudsmana je pan Křeček úplnou hvězdou.

7 9
možnosti
JZ

Zbývající dva kandidáti nehájili protiústavní právní stav.

3 4
možnosti
  • Počet článků 3312
  • Celková karma 26,79
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz