Jan Ziegler

Čeští vojáci budou podřízení Bundeswehru, aneb ruské lži jedou naplno

22. 02. 2017 17:40:24
Rus lhal, Rus lže, Rus bude vždycky lhát, napadá mně parafráze na Lenina. Ale na druhé straně pokud se komunisté a jim podobní kolaboranti rozčilují nad spolupráci českých a německých vojáků, je to jen dobře.

Hebrejský výraz Chucpe můžeme připodobnit k jistému druhu opovážlivosti a drzosti. A to se hodí i k situaci, kdy ruské prokremelské weby, tak jak je jejich zvykem, se snaží vyvolávat paniku, že česká armáda bude podřízena německému Bundeswehru. Přizvukují jim k tomu komunisté a členové obskurních spřízněných spolků typu Klubu českého pohraničí. Ano Chucpe rovněž je, když se tito soudruzi odvolávají na vlastenectví, avšak dříve schvalovali okupaci vlastní země. Sloužili zájmům cizí mocnosti, a tedy to byli a jsou vlastizrádci.

Česká republika a Německo podepsaly dohodu, která umožňuje lepší spolupráci obou armád. A je logické, jestliže jsou čeští a němečtí vojáci coby spojenci v rámci Severoatlantické aliance nasazení v nějaké společné akci, například v Pobaltí, tak se spolu musí nějak domluvit. To, že je udavač bývalé komunistické vojenské kontrarozvědky, který podle všeho donášel na své kolegy, Martin Koller proti, normální lidi nepřekvapuje. Takovým jako on dříve nevadilo, že čs. vojáci byli v komunistické éře de facto podřízeni velení sovětské armády.

Když se bývalý kontráš Koller, komunisté a bývalí pohraničníci z KČP, mezi kterými jsou i vrazi nevinných lidí, hlásí k českému vlastenectví, je to stejné, jako když se k němu za nacistické okupaci v éře Protektorátu Čechy a Morava hlásili Emanuel Moravec, vlajkaři a jim podobní. V obou případech se jedná o kolaboranty s nepřátelskou mocností.

Aeronet, Sputnik a další nástroje kremelské propagandy odpět dokázaly, že vytrvale lžou a podněcují nenávist. Rozumní lidé jim proto nevěří. Já naopak považuji spolupráci české armády s Bundeswehrem za přínosnou.

http://zpravy.idnes.cz/ruskía-propaganda-sputnik-nemci-ceska-brigada-ministerstvo-obrany-1cj-/domaci.aspx?c=A170222_132134_domaci_jw

Autor: Jan Ziegler | karma: 32.93 | přečteno: 1377 ×
Poslední články autora