Vraždy dětí, komunistické dary k MDŽ

Komunisté měli vždy plná ústa řečí, o tom jak pomáhají ženám, opak je pravdou. Dvouměsíční děvčátko nechali bez pomoci umřít v nemocnici. Čtrnáctileté děvče zastřelili na hranici. Další podrobnosti na bezkomunistu.cz.

Tento materiál připravili odborníci z Ústavu pro studium totalitních režimů a Ústavu pro vyšetřování a dokumentací zločinů komunismu, kterým za to děkuji. Ti zveřejnili seznam celkem 19 českých žen, jež zavraždil komunistický režim. Přitom toto číslo nemusí být konečné. Již zmíněnou dvouměsíční Boženku Modrou nechali komunisté zemřít s maminkou v nelidských podmínkách v rudém kriminále, Zdenu Mašínovou nechali umírat na betonové podlaze ve vězeňské kobce, Miladu Horákovou popravili pomalým škrcením, Zdenku Schelingovou umučili ve vězení. To je jen několik příkladů komunistických zločinů.

Nevím nic o tom, že by za I. republiky nebo za Rakousko-uherské monarchie umíraly děti ve vězení. U komunistických zrůd by nás to však nemělo překvapit. Ony hlásaly třídní nenávist a podobně jako nacisté likvidovali své názorové protivníky. Úcta k ženám jim byla cizí, estébáci mučili zadržované při výsleších, jsou známé i případy znásilnění. Nemá cenu se v tomto případě dlouho rozepisovat. Připomněl bych zlatá slova českého válečného hrdiny a letce generála Fajtla. „Komunisté, co slovo, to lež, co čin, to zločin.“ A v tomto duchu se rudí chovali i k ženám.                   

Autor: Jan Ziegler | středa 8.3.2017 19:02 | karma článku: 30,41 | přečteno: 1300x