Klub českého pohraničí je zločineckou bandou

Je to stejné, jako kdyby německý prezident poslal blahopřání tamním neonacistům. To se samozřejmě nemůže stát, ovšem u nás Miloš Zeman podobnému obskurnímu spolku zdravici poslal.

Říkají si vlastenci, ale ve skutečnosti jsou to kolaboranti a vlastizrádci. Řeč je o Klubu českého pohraničí, který sdružuje bývalé pohraničníky, komunisty a vůbec příznivce bývalého zrůdného režimu. Nemůže být vlastenec ten, kdo schvaluje okupaci vlastní země. A přesně to dělají členové KČP. Ti stále trvají na tom, že sovětská okupace v srpnu 1968 byla bratrskou a internacionální pomocí.

Je potřeba si uvědomit, že na hranicích tehdejšího Československa se Spolkovou republikou Německo a Rakouskem byly pohraniční stráží zavražděny stovky lidí. Jenom proto, že už dál nechtěli snášet komunistickou tyranii a utíkali za svobodou. Jestliže tyto činy někdo schvaluje, tak je to zrůda.

Ilustrační foto

Ti, co se hlásí k tomuhle obskurnímu spolku, nejsou a nemohou být vlastenci. Když někdo slouží okupačnímu režimu, a české země byly po roce 1968 okupovány sovětskou armádou, tak nemůže být vlastenec. A stejně tak se nemohou k vlastenectví hlásit lidé, kteří aktivně pracovali pro kolaboranty, které okupanti dosadili k moci.

Je ovšem nehorázné, že prezident Miloš Zeman této bandě, která otevřeně velebí komunistický režim, jenž je podle platného zákona zločinný a odpor proti němu byl hodný úcty, posílá zdravici. To je opravdu stejná situace, jako kdyby si po II. světové válce pronacističtí kolaboranti založili svůj spolek a českoslovenští prezidenti jim posílali zdravice.

         

Autor: Jan Ziegler | úterý 13.6.2017 18:09 | karma článku: 35,50 | přečteno: 2885x
  • Další články autora
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,51
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz