Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J62a78n 90R63á17ž

19. 2. 2017 12:41

Naprosto souhlasím, že by byla přímo tragedie, kdyby se dostali komunisté do vlády. Zatím to, díky upadajícím preferencím ČSSD a sebevražedné sobotkově politice nehrozí. Ale nesmíme zapomenout na paradox, že hlasy socialisticko komunistické levici nesebrala pravice, ale naprosto politicky nečitelné Hnutí vlastněné oligarchou, u kterého nikdo neví, jak se zachová, když vyhraje volby a bude shánět podporu pro vládu.

Prognóza, že komunisté zaniknou sami se nenaplnila a to, že mají "jen" jistých 15-18% je dáno tím, že mnoho jejich příznivců volilo a bude volit Hnutí ANO. Kdyby nebylo tohoto přesunu, tak by parlamentní síla komunistů donutila ČSSD k vládní spolupráci a prošlo by to! To je špatné!!!

Naštěstí shoda náhod, vznik ANO a naprosto slaboučký Sobotka v čele ČSSD způsobila, že úvaha o účasti komunistů ve vládě, není na pořadu dne. Bohudík!

4 0
možnosti
MS

I když nejsem příznivec ANO, pořád je pro mne schůdnější koalice ANO+KDU-ČSL+STAN, než ČSSD s komunisty. Sobotka se svou ochotou vládnout s komunisty zcela znemožnil a doufám, že po právu skončí na smetišti (politických) dějin. On si snad myslí, že když on půlku života prohnípal v parlamentu a poplácával se tam s komunisty, že zapomněl celý národ. :-/

5 1
možnosti
MB

Souhlas, s. Štembera, jenom dodávám. Pak je i korektní, kdy přichází Komunista Huml - (z ničeho nic ČSSD), pak veřejně - otevřeně říká, že na mladé voliče nemá vůbec smysl cílit ! To přiznání katastrofy je tak mrazivé - o to více pravdivé ! ... Tak se tedy háže rudo - oranžová dýmovnice ! ... WiKi - ... Dýmovnice se využívaly a doposud využívají například pro zahalení strategických míst, krytí přesunu pěších jednotek a označování cílů" ... :-)

0 0
možnosti
OP

Karma samozrejme! Volbou CSSD volime do vlady komunisty a to v zadnem pripade.

4 0
možnosti
MB

Nechme bokem, že Komunismus nikde nefunguje ... Naopak, nenechejme bokem výsledky 41 letého pokusu ! Pak otázka - Revoluce 1989 už byla, nebo teprve bude !? Persony KSČ, i "m" chápu. Ti staří nechtějí ukončit svou pouť s nálepkou zločinců a vyvrhelů - ti mladí s rudou hroší kůží jsou vítaní, lidi nejsou ... Oběti režimu a jejich příslušníci mezi námi stále žijí, okradení živnostníci rovněž ... Podobně, dříve - či později se objeví ti mladší a položí nám dotaz - Co jste tam s těmi Komunisty , 28 let po revoluci vyváděli !? Odpověď asi bude - Aby ČSSD nezkrachovala a její představitelé ráno nemuseli nastoupit do fabrik - Rozhodli se pojmy - Čest, spravedlnost a rozum ze svého slovníku zcela vymazat. Nezbytný dovětek - To vše, jsme dělali pro vás mladé, aby jste byli šťastni a měli se lépe ! ... :-)

3 2
možnosti

socani to přece vždy všechno dělali jen a pouze pro mladé. Zadlužovali stát aby se mladí museli víc tumlovat a nezkrátili se jim žíly, přepisují slabikáře aby si holčičky taky přišly na své, vítají aby si mladí užili kulturního obohacení.... to dá rozum. Oni nepotřebovali peníze, na slabikáři nebylo nic špatně a vítat nemuseli, oni to dělali pro budoucí generaci.... dokonce mohli zůstat u moci a oni se obětovali svým ideím nového LEPŠÍHO světa a dobrovolně teď předají moc zlým populistům, jsou to prostě karaktery. Doufejme že si to na poslední chvíli nezkazí a do těch fabrik nastoupí pěkně bez řečí.

3 0
možnosti

No, špatně... to je těžko říct. Za prvé špatně bude volit je, t.j. jak socany tak komouše, ale nutit je k tomu aby spolu "nekoalovali" to je těžký. Eště by měli vzít k sobě zelený, piráty a samozřejmě lidovce - ti jsou naprosto vždy ve vládě, a pokud vyhraje v německu šulc a dá to tam dohromady s die linke a dalšíma levičákama tak pak udělat z čr protektorát a máme to pod střechou - pak nám sem dodají uprchlíky, přepíšou slabikáře , zavedou hajzlíky pro lidi přeoperovaný na delfíny a tak vůbec - jak voni to už tak dělají.

2 0
možnosti
Foto

Dovedete si představit, že bychom měli komunistického ministra obrany, když KSČM požaduje vystoupení ČR z NATO? Nebo komunistického ministra vnitra jako kdysi ministra vnitra Noska v roce 1948? Nebo komunistického ministra zahraničí, který bude obhajovat politiku Ruska?

5 0
možnosti
Foto

To by bylo pouze jasnou ukázkou výsledků sobecké politiky antikomunistů, kteří se odmítají podělit o poslední skývu chleba se středními vrstvami, stále se hlouběji propadajícími do chudoby.

1 2
možnosti
Foto

A s kým by měla ČSSD řešit církevní restituce než s KSČM? A na tom tématu lze vyhrát volby.

3 6
možnosti
MP

A co chcete na těch restitucích ještě řešit?

7 0
možnosti
Foto

To bych dal hlas raději přímo komunistům :-(. CSSD to hraje tak, že budou rádi, když se vůbec dostanou do parlamentu a v případné koalici budou jenom do počtu jak to maji dnes lidovci.

3 0
možnosti
MP

V té socdem jsou teda ale slizouni bezpáteřní. Bruselu všecko odkejvou, pak se spřáhnou s komunisty, ještě Jičínský se bude projevovat:-/.

To jsem teda zvědavá, kdo z toho nakonec bude těžit. Ovšem Kalousek je profláklý v každém případě.

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS