Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Já mám o každém znásilnění své pochybnosti. Dnes je totiž za znásilnění považováno bůhvíco a holka to může na chlapa velmi snadno "hodit".

1 5
možnosti
Foto

Pokud jde o Pobaltské republiky a jejich ženy, dívky a vůbec, tak ty s námi pěkně vyběhly. Podtrhli nás cenově.

Před deseti lety, když jsem lítal EasyJetem z Londýna, tak tam každou chvíli s námi letěla partička STAG PARTY.

Ti, kteří to slovo znají, vědí, co to znamená. A tito mladí muži celý svůj pobyt v Prae trávili buď v hospodách nebo ve veřejně přístupných zařízeních.

A Lotyšky nás podtrhly, jejich konzultační služby jsou dokonce levnější než naše, což je tedy co říct.

2 3
možnosti

P24e43t19r 71T69o67m62e33k

21. 2. 2017 22:01

Takže kolik vás ty službičky stály ?

4 0
možnosti
Foto

Lokální režim se zřejmě necítí silný v kramflecích a místo svobodných voleb provádí tvrdou cenzuru médií. To není nic co by demokrat mohl chválit Rv

1 14
možnosti

Zatím se ukazuje, že vymlít hlavu primitivní propagandou si nechá jen menšina populace, ať už u nás nebo třeba v Pobaltí. Tito lidé by si stejně své zdroje "pravdy" našli, takže zakazování nedává smysl. Nakonec, pokud chceme žít v demokracii, tak musíme spoléhat na určitou inteligenci a rozhled občana, jinak jsme stejně v háji.

6 4
možnosti
Foto

Tak s tím nesouhlasím. Lidé si jen tak hlavu "vymlít" nedají, je k tomu třeba oficiálních médií. Ty to občas dokáží.

A o co, že tam šlo: O nějaké znásilnění? Prosímvás, pane Horáčku, vždyť to je zcela pofidérní a citoval bych jeden vtip: "Tak jsem ti včera byla s tím Láďou? A z lásky nebo za peníze? No, co si dneska koupíš za pětikilo? Tak asi z lásky".

2 2
možnosti
Foto

Když to tak vezmu, tak by všichni museli zakázat všechna masmédia, která v rámci reklamy říkají vyslovené lži v zájmu soukromého byznysu.

5 5
možnosti

Tak zkuste dát pár těch vyslovených lží.

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Znáte tu průpovídku o nesnadném učení nových zemědělských postupů?

2 1
možnosti

Kdyby jenom propaganda, oni mají mnohem zákeřnější zbraně.

http://zpravy.idnes.cz/rusko-na-vas-chysta-sexualni-pasti-varuje-tallinn-britske-vojaky-p9c-/zahranicni.aspx?c=A170221_140112_zahranicni_aha

Ikdyž je komické, že ta zpráva je jako vystřižená ze Švejka:

"...pan poručík Dub, který, když maršbatalión byl už ve svých ubikacích v gymnáziu, zavolal si celý svůj šik a upozorňoval jej v dlouhé řeči, že Rusové při svém ústupu zakládali všude bordely s personálem pohlavně nakaženým, aby způsobili rakouské armádě tímto svým trikem velké ztráty. Varuje tedy tímto vojáky před vyhledáváním podobných místností. Sám se osobně přesvědčí v těch domech, jestli jeho rozkazu nebylo uposlechnuto, poněvadž jsou již ve frontovém pásmu; každý, který bude přistižen, bude postaven před polní soud."

13 1
možnosti

Ono to zase neni az tak jednoduché-nějaké problémy mezi místními a osvoboditeli z NATO připouštějí i oficiální média toho správného nazoru

4 2
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,78
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz