Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Parlamentní listy jsou prý proruský web.... chci veřejně poděkovat panu Zieglerovi, že to důraznê popírá tím, že na jejich stránkách směle publikuje. Děkuji !R^

2 0
možnosti

Podle mne jsou ty parlamentni listy v prvni rade podivny web a mnoho pravdy se tam clovek nedovi. Uz to ze si daly do nazvu to parlamentni aby vypadaly, uz o necem mluvi.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Ano! Putin se bojí svobodného člověka!

Ale, vážení čtenáři, i ta naše politická garnitura se bojí občanské svobody!

Většina z vás to zatím nevnímá, ale nenápadně a pomalu nám naši politici berou jednu svobodu za druhou! Naši politici mají strach o svoje bydlo, ztrácí se důvěra k člověku a mizí svoboda v rozhodování, vše svazují do svých levičáckých socialistických konstruktů. A největší ostudou je, že i politici proklamující se za pravičáky jdou ve šlépějích levičáků!

Nejmarkantnější je to ve zdravotnictví, lékař již není svobodný léčit svého pacienta podle jeho potřeb! Lékař je donucen uzavírat s VZP smlouvu na omezování optimální zdravotní péče!

12 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Karma! Vzpomínám jak se mlčky chodilo Na Příkopě. Komančové taky byli běsní.

7 1
možnosti
Foto

Když Topolánek a spol. demonstrovali za svobodu Kuby na Václaváku, tak se pro jistotu raději nechali zavřít sami do klece.

3 2
možnosti

ukázkový příklad obsese

5 1
možnosti
Foto

I93v32a77n 32M52a40r64e93k

13. 4. 2017 20:53

. . . ."Rusko je nepřítelem svobody a zavírá lidi za čtení Ústavy" . . . . . . Mohl byste sem dát odkaz kde se p.Jene píše o jejich "zavření" ? ! Nemohu to nikde dohledat,dík . R^

3 9
možnosti
Foto

Já to také nechápu přitom je známo, že Rusko je vzor demokracie a svobody, když jenom vezmu, že v Rusku od roku 1993 při výkonu své profese přišlo o život86 pracovníků médií a dalších 38 žurnalistů bylo nejspíš kvůli své prácizavražděno. Uvádí se to ve studii, kterou v Moskvě zveřejnily Svaznovinářů Ruska a Mezinárodní federace novinářů (IFJ). Zpráva vyčítá ruskýmúřadům, že drtivá většina vražd zůstala nepotrestána. Databáze studie čítácelkem 312 jmen pracovníků médií, kteří v letech 1993 až 2009 v Rusku zahynulinebo se stali nezvěstnými.

15 1
možnosti
Foto

Zlo se musí hasit v zárodku. Jak to končí, když vláda pod dohledem Západu na chvíli zeslábne a zlo nechá rozhořet vidíme v Libyi, Ukrajině, Sýrii. Kdyby Kadáffiho nechali povstalce pozatýkat, tak by byla spořádanou zemí. To samé platí i o Janukovyčovi, Asadovi. Výsledkem "povstalcomilů" na Západě jsou sta tisíce mrtvých, zpustošené země, rozbořená města, chaos a anarchie.

9 13
možnosti

Naprosto neuvěřitelné...

9 4
možnosti
Foto

V Ruské Federaci byla státní mocí ukončena nepovolená demonstrace, a zde prezentuje své stanovisko, že Vám to vadí. OK, zasaďte se tedy, aby se nepovolené demonstrace v Česku nerozháněly také, to by měla být Vaše parketa, neboť po tom, co se děje v Rusku Vám v podstatě nic není.

12 13
možnosti

P64e17t37r 21T69o11m50e95k

13. 4. 2017 20:45

Nepovolený bys měl být Macku ty.

7 7
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 27,01
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz