Diskuse

Historici dokazují, rudá sedmdesátá léta byla érou katastrofálního úpadku

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak tak koukám, tak autor Jan Ziegler nepřipouští žádnou diskusi a pokud má někdo odlišný názor tak ho smaže - díky bohu že smaže pouze příspěvek do diskuse - pokud by měl politickou moc tak by nepohodlné smázl z povrchu zemského Rv

0 0
možnosti

P14e59t40r 18L90a70n81g37e71r

21. 5. 2017 15:01

Zieglere, nazval jste mne komunistickým povlem. Necítím se tak, komunisty, stal jejich propagandy nemám rád.

Tím co vytýkáte mi, jste právě vy, to vy jste špinavý komunistický povl, protože vy používáte komunistickou demagogii, protože vy cenzurujete diskuzi, protože vy používáte komunistickou retoriku a protože vy chrlíte nenávist. Já jen diskutuji a upozornuji na tento paradox.

V porovnání s ostatními blogery, je váš výkon nula, píšete bláboly bez logiky, opisuje texty jinde, nemáte pojem v historických souvislostech.

Jelikož často mažete moje příspěvky, chápu, že o diskuzi nestojíte, že jí přímo bojíte, máte rád pouze diskutery, kteří vám mažou med kolem úst.

Mazáním jste mě dostal ze hry a z diskuze, jelikož mi zvývají jen dva příspěvky k vymazání od blokace účtu. Takže ani kdybych chtěl, ani nemohu s vámi diskutovat. Netuším, co vše jste schopen označit a pochlebovat vám nebudu.

Tímto pane soudruhu Zieglere s vámi končím a klidně si dál rochněte ve své komunistické špíně.

1 4
možnosti

I já jsem stavěl dům v létech 1979-1981.A musím říct,že to sice žádný horor nebyl,ale té fyzické dřiny bylo až moc.Sami jsme museli s rodinnou pomocí vykopat základy.Celé hodiny u míchačky a koleček.Zajistit řemeslníky na provedení el. a vodo instalace.Na fasádu atd.Zajistit dopravu kdejakého nákladu,štěrku,cementu,vápna atd.A to vše po odpolednech po práci.Všecko po známosti.A žádná dovolená nebo veselé víkendy někde při víně s přáteli.I na ten jeden ples jsme šetřili,když novomanželská půjčka a splátky stavební půjčky činila dohromady 1100 Kč při platu 2600 Kč a manželka brala 500 Kč po skončení mateřské.Nebyly to pro nás dobré časy.Na nějakou škodovku nebylo v té době ani pomyšlení.A děti byly 3.

4 0
možnosti

M35i52l92a96n 60K69e38s79l

20. 5. 2017 16:53

Vybrat a posuzovat jen nějaký krátký časový úsek v životě národa může být zavádějící.Představte si,že někdo za padesát let si vybere a bude posuzovat úsek rok 2016 plus minus tři roky u nás nebo třeba i v Americe.Na větvi jsme nyní z toho i my současníci,co potom ti za padesát let.Každý se na to,co bylo dívá jinak.Nedávno jsme měli výročí 62 let po matuře.Představte si,že jsme se celkem shodli,že nelitujeme toho v čem jsme žili.Nevím,ale mohlo to být i tím,že jsme generace,která měla v živé paměti hrůzy války.Měli jsme se lépe než včera a věřili,že zítra se budeme mít lépe než dnes.Někdo postižený komunistickými represemi se na to,co bylo dívá úplně jinak.A právem.

4 0
možnosti

No, kdyz jste pred 62 roky maturoval, mate na co vzpominat v dobrem. My, ktere soudruzi studovat nenechali mame vzpominky jine.

4 2
možnosti
Foto

Jedna antibolševická karma :-D

4 1
možnosti
Foto

I18v65a60n 66M42a57r30e42k

20. 5. 2017 16:56

"Obdivuji" Vás p.Jandová , jste "ozajstná hrdinka" 8-o R^[>-]

1 1
možnosti

Velmi mě zaujal Váš příspěvek na téma mongoloidi. K tomuto tématu považuji za velmi zajímavou Vaši fotografii.

2 1
možnosti
Foto

A ještě něco, v oněch letech platil Občanský zákoník, který platil až do 2013. A zkušenosti ukazují, to co bylo přijato po něm, je nepoužitelný paskvil.

2 0
možnosti
Foto

Na minulost můžete plivat, kopat do ní nebo i glorifikovat přesto jí nezměníte. Na minulost má každý svůj úhel pohledu. Na jednu stranu srovnáváte nesrovnatelné. Kdyby za socializmu bylo vše v pořádku, tak by se asi nepoložil ale vykládat že dnes je líp je taktéž zcestné. Např. vysmívané paneláky ze 60 a 70 let dnes stojí miliony a na nové byty dnešní výstavby člověk z průměrným příjmem ani nedosáhne. Co ale je stejné dnes jako za komunistů. Jedinci deroucí se k moci všemi dostupnými prostředky bez kouska svědomí a zkropulí a nebo tzv. jánabráchyzmus bez kterého se někteří politici a podnikatelé neobejdou nebo lépe řečeno pleticháři a podnikavci.Nebo dosazování "odborníků" do dozorčích rad státních a polostátních firem. Také rozhoduje stranická příslušnost před odborností.

4 2
možnosti
Foto

Vysmívané paneláky ze 60 a 70 let stojí dnes stát miliardy, které stát dává na jejich údržbu a opravu, protože kvalita těchto paneláků byla nulová. Za socialismus nemohl být nikdy v pořádku, protože je to systém, který popírá lidskou přirozenost. Od smého začátku byla tato ideologie odsouzena k zániku. Socialismu žil jenom z toho, co nakradl a to přivedl k bankrotu. Zničil přírodu, řeky, průmysl. Zanechal za sebou mrtvé. Panelák pokud si jej chcte koupit nestojí miliony.

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

J30i63ř42í 57V25o37l43e47k

20. 5. 2017 1:10

Ti nostalgici jsou kouzelní, a navíc stále ti stejní

2 1
možnosti
Foto

Otázkou je, zda to je určitě nostalgie? Já myslím, že spíš pamatujeme a nejsme dogmatici.

3 3
možnosti