Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přidal jste se k osočování Petra macha - ale jeho Svobodní se nerozpadají. než začnete plácat blbosti, zjistěte si, oč vlastně šlo. Nestačí pochlebovat Zdechovskému, který má pro svůj útok osobní důvody.RvRvRv

0 0
možnosti
Foto

Jste jen ubohý manipulátor a lhář. Petr Mach zmínil ve svém blogu příslušný odstavec, kvůli kterému pro toto usnesení nehlasoval. Bohužel ho tam soudruzi nezapomněli přimíchat... Kámen úrazu je totiž v tomto:

"...a to i prostřednictvím programů přesídlování a přijímání uprchlíků..."

což je přímá narážka na kvóty. Pokud chce Tomáš Zdechovský přijímat uprchlíky k nám tak hlasoval samozřejmě pro. Jen nechápu, proč teď tak jančí? Že by se za svůj postoj styděl? Nebo je před volbami a uvědomil si, že by to mohlo lidovce oslabit???

Každopádně vymyslel debilní konstrukt, který nelze obhájit... Sorryjako...

3 0
možnosti
JK

Zmatlal jste dvě věci dohromady.

3 0
možnosti
JK

Jak TGM vyhrál v případě Hilsneriády?

1 2
možnosti
FL

"...je jasné, že mezi nimi mohou být muslimští radikálové, a proto se musí důkladně prověřovat" - Jednak se toto žádným prověřováním nezjistí spolehlivě, jednak se mohou radikalizovat dodatečně, nebo i jejich potomci - viz zkušenosti ze západu. Hlavní problém těchto uprchlíků ale není terorizmus, ale 1. obyčejná kriminalita, jako např. znásilnění, nebo stovky zapálených aut když se rozzlobí 2. Horší schopnost se začlenit a vytváření ghet, vyšší nároky na sociální systém. Takže , když pomáhat tak zřizovat tábory v místě nebo sousedních zemích konfliktu. Nebo je nechat i u nás ale dočasně. Po skončení války je poslat domů

4 0
možnosti
Foto

Zmiňované usnesení EP je bezzubé a o ničem jako většina odhlasovaných výstupů této instituce. Pan Mach ve svém příspěvku čtenáře poněkud mystifikuje, když se snaží implicitně naznačovat , že někteří čeští poslanci EP hlasují proti zájmům České republiky. Tito poslanci se totiž zodpovídají především svým voličům, nikoliv České republice. Poznámka p. Zieglera o motivaci poslance Macha je legitimní a podezřele podobná pravdě.

4 8
možnosti
PK

Opravdových syrských uprchlíků, myšleno především rodin, nikoliv mladíků, je v současnosti minimum. Dnes se gros valí do bella Italia z Afriky. Pokud jsem dobře četl - tak z celkového "přílivu" udělili Italové azyl asi jen 2%. Polovina z celkového počtu příchozích ani o azyl nepožádala, prostě zmizela.

Je možné, že Mach se mohl přesněji vyjádřit o "rezoluci" ale to nic nemění na tom že EU je v imigrantské šlamastyce (a nejen v tomto) trapná. Bohužel budoucí tandem na další "pětiletku" Merkel - Macron zabezpečí, že se nic nezmění.

7 0
možnosti
AR

Dvě rodiny křesťanských migrantů žijí u Českého Těšína a jsou velmi spokojeni a začali i postupně se zaměstnáním a děcka dostávají i vyučování, zatím s pomoci překladatele. Ale celou řadu našich slov už znají. Evangelíci je mají pod patronátem.

3 0
možnosti
JN

J24o14s98e54f 55N46i34k83l

24. 5. 2017 19:36

...tak jsme se zase pobavili...:-P

8 0
možnosti
Foto

Jane, a jak jinak by se dostala jeho strana v parlamentních volbách přes dvě procenta, když nebude hrát na tuto notu? :-)

4 12
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,76
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz