Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle toho co bylo zverejneno a mnou precteno, skodi svym synum mnohem vic pani Michalakova.

1 0
možnosti

Počet prokázaných případů týrání nebo zneužívání děti , je jen špička ledovce.

Ochrana dětí by měla mít vždy přednost. Takže jakmile vzniklo byť jen podezření,

že u Michalákových není něco v pořádku, bylo jenom dobře, že úřady děti odebraly. Však teprve potom, došlo k provalení různých zajímavostí.

1 0
možnosti
Foto

První odstavec opravdu stačí ... nevím jestli je to pravda.... ale je to zrůda. A co se Vám nezdá na tom argumentů s pasem???

0 0
možnosti

Kde berete tu jistotu?

4 0
možnosti
Foto

Tak já jsem laik a nevyznám se. Ale vím že jsou země jejíž občanství se získává narozením v té které vzemi. Třeba mladý Dienstbier aUSA

A také si myslím že standardy v různých zemích jsou různé. Například zkuste některé Západní zemi aplikovat naše velikonoční zvyky a možná budete obvinění z trestného činu.

Takže nechápu jak naši laikové nebo.snad laici mohou bez detailní znalosti jak prostředí tak také předpisů, postupů a samozřejmě také konkrétního případu soudit, co kdo a kdy udělal špatně.

2 0
možnosti
Foto

ono jde o to, že Michaláková neudělala špatně absolutně nic ani na norské poměry. Jo, později při opakovaných výsleších přiznala, že Denise 2x plácla přes zadek, když selhaly všechny domluvy. To už ale kluci dávno byli odebraní. Barnevernet jí i proto řekl, že když se rozvede, můžou být děti s ní, že jí zajistí bydlení v domě pro matky s dětmi. K tomu ale nikdy nedošlo, což není chyba Evy, neměla co udělat jinak či "více norsky", chcete-li.

4 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,69
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz