Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak mi vytanul článek ze Spiegelu, kde se zabývali nákupem hotelů v Kutzbuhlu rusákama. Rakouský provozní řekl, že jedinný příkaz, který dostal z Moskvy byl, " okamžitý zákaz ubytování ruských hostů ". ;-D

3 0
možnosti

Děkuji za další případy ruského chování.

0 0
možnosti

opravuji příklady. :-)

0 0
možnosti
Foto

Rusové v knihovně agresivně šustili papírem

Do třípatrové budovy městské knihovny v Makově přijely minulý víkend tři autobusy plné ruských chuligánů a narušili tím poklidný život místních mírumilovných občanů, především intelektuálů sdružených kolem kavárny vedle kravína. Autobusy tito zlotřilí stepní Rusové zaparkovali na anglickém trávníku, přejeli při tom tři kočky, jednoho krtka a rozjezdili zde vysázené jihoamerické orchideje. Do knihovny nakráčeli v zablácených botách, obsadili všechna volná místa, popřeházeli knihy v policích, hacknuli v budově wi-fi síť, vytahali záložky v rozečtených knihách a taktéž v rozporu s pravidly tohoto kulturního zařízení si vytáhli vlastní pití. Pak všichni napochodovali do studovny a zavřeli za sebou dveře. Po hodině ticha se jeden statečný občan Makova odvážil dveře otevřít a zjistil, že celá místnost je prázdná a Rusové zase odcestovali zde umístěným teleportačním portálem.

Z obavy před jejich návratem musela být budova podminována a odstřelena. Občané Makova se nyní hrozí toho, že se celá situace zopakuje a příště padne ruské agresi za oběť například místní multikino.

0 2
možnosti

A co tím chtěl básník říci.

0 0
možnosti
Foto

Chovají se jako pras.ta. Neuděláme jim turistickou základnu na Zlínsku?;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Navrhl bych Boskovice - u rudeho Petrika ...

0 0
možnosti

Co tady napíšu asi nepůjde pod nos všem, ale je to pravda. Na studentské koleje v Poděbradech jezdí studenti z celého světa. Na budovu pro samoplátce ti bohatší, hlavně Arabové a Rusové. Po ukončení studia a odjezdu byly pokoje po Arabech plné všeho, co přivezli, odjeli s jednou kabelou a s tím, že si koupí vše nové, po Rusech zmizely i lampičky, zrcadla, lůžkoviny. Naprosto vybílené pokoje. Ovšem při předávce tam vše bylo, ale ta se dělala den předtím...

3 0
možnosti

Karma samozrejme! Dekujeme za pribeh. Taky jsem zazil podobny otresny pribeh s chovanim ruskych turistu na hotelu. Je zajimave, ze si rusti hotelnici stezuji na chovani cinskych turistu. Mozna kdyby zacli sami u sebe...

1 0
možnosti

Podotknul bych k Rusum nasledujici. Ti, kteri na to dnes maji jsou vetsinou byvali oficiri sovetske armady, nebo jinych "bezpecnostnich" slozek. To mluvi samo o sobe o jejich charakteru a chovani.

Pobliz nas bydli nemala komunita ruskych Spätaussiedler a Zidu. Jsou to uplne normalni a slusni lide. Kdyz u reky neco oslavuji a griluji, nejsou ani moc hlucni a take po sobe uklidi.

Ovsem udivuje mne, kdyz o nejakem zidovskem svatku potkam ve meste cloveka v uniforme Rude ci Sovetske armady oveseneho metaly. To se vzdy ptam proc tam nezustal.

0 0
možnosti
Foto

I60v11a48n 63M73a83r59e78k

26. 7. 2017 20:01

"Oprášil" jste své staré blogy na stejné téma ze dne 3.7.2014 a 20.1.2015 pane Jene ?

Daleko víc se mi ale líbí ten ze dne 25.8.2015 s názvem "Jak jsem zachránil hladového ruského chlapce" , hoďte ho prosím do "placu" .

8 0
možnosti

To víte, opakování je matka moudrosti. Nač nechat takovou krásnou historku zapadnout.

1 0
možnosti

P93e51t72r 67L78a47n33g79e22r

26. 7. 2017 19:02

Už jste to tady jednou psal. Nevím teda jestli v diskuzi nebo přímo v blogu, ale pamatuji si to. Došla vám témata?

4 0
možnosti

Já bych, jak tu vidím v diskusních příspěvcích, ty Rusy tak paušálně neodsuzoval. Rusko není bohatá země, jsou tam zbohatlíci a pak lid normální, dost chudý. No a ten chudý lid k nám na dovolenou nejezdí, jezdí právě ti zbohatlíci, kteří rozhodně nejsou vybraným vzorkem ruského obyvatelstva. Při návštěvě Ruska jsem se setkal i s lidmi normálními, srdečnými i příjemnými. Posuzovat celý národ podle zbohatlíků není úplně objektivní. Že zasáhli Izraelci mě nepřekvapuje, myslím, že ten národ to má v krvi, aby přežili musí si pomáhat, i když se jich to přímo netýká, nezůstanou proto stranou a nebudou dělat, že to nevidí.

11 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 27,02
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz