Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, Putin umí hrát velmocenské šachy stejně dobře jako Hitler. Ale pokud to tak dobře umí, tak stejně jako Hitler vyhraje. Evropa díky čtyřicetileté hybridní válce německá až po matičku Volhu, navíc Němci ovládají reklamní časy v moskevské televizi.

K Hitlerovi je ostatně přirovnáván kdekdo, Např. Bush německou železnou lady.

0 2
možnosti
JL

Propagandu Hitlera proti CSR v roce 1938 az na nepodstatne detaily v roce 2008 zopakoval Putler proti Gruzii. Jen s tim rozdilem, ze Gruzii skutecne prepadl, bohudik pod natlakem EU okupaci nedokoncil a ruske okupacni jednotky stahl. Putler pouzil proti Gruzii stejne vylhanych obvineni jako Hitler 70 let pred nim. Medvedev tehdy uvel tri "dukazy" k oduvodneni ruske agrese proti Gruzii": videozaznam raketometu strileciho panu bohu do oken, obrazek ohoreleho domu a Medvedevovo prohlaseni o ostrelovani hl. mesta Jizni Ossetie raketami. Zahynulo pri tom pry az 2000 lidi. Jedinym dukazem toho bylo slovo Medvedeva. Rusofilove v Cesku lkali o zakernem ostrelovani spiciho mesta. Pritom jim vubec nedoslo, ze v pripade dvou tisic zabitych byva dvojnasobek tezce a lehce ranenych. To by znamenalo preplnene nemocnice, poptavku po krevnich konzervach atd. Navic na misto povolili pristup zhranicnim novinarum az po tydnu. Medvedev a Putin evidentne lhali.

5 0
možnosti
Foto

Do toho tunelu vnikly jako první gruzínské jednotky. A i zpráva vojenských expertů vyzněla v tom smyslu, že jako první začali Gruzinci.

2 2
možnosti
MR

bohudik ne, Hitler z te moci zesilel, v monente co ohlasil valku se SSSR, proc myslite ze se vetsina generalu snazila ho zabit? Protoze byli mirumilovne ovecky? Ne, vedeli ze mu hrablo a ze je to dovede do p----le.

Putin je previt, ale zatim nezesilel a doufejme ze stale bude normalni previt

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MK

No, nevím, jestli půjde autor sedět, ale za podobné přirovnání, nebo spíše připomenutí přátelství Hitlera s muslimy (výsledkem byla muslimská divize v řadách SS) dostal něm. novinář Michael Stürzenberger půl roku na tvrdo plus 100 hodin VPP. Ryze politický rozsudek. Že by se učili u Putina?!

7 2
možnosti
VK

Ono to bylo malinko jinak, že Kulhavej? Ale trocha lži a demagogie nikdy neškodí, že Kulhavej?

2 5
možnosti
PB

P12e23t73r 55B93u43r43i71a27n

21. 8. 2017 22:48

Naprostá karma!

Četl jsem nedávno ve starším časopise pár titulků z tehdejších německých novin. Jako by z pera vypadly dnešní ruské propagandě!

Genocida německy mluvících lidí v Československu, české ozbrojené gerily řádí mezi civilním obyvatelstvem s německými kořeny apod.

Sám jsem se chystal napsat blog na toto téma.

Díky, dva palce nahoru!

7 3
možnosti
MV

A co protiruská propaganda? Mě tedy silně připomíná socialistickou propagandu o agresivních imperialistech. Jsme strašeni útokem Ruska, přitom vojenské výdaje jen USA jsou větší než zbytku světa. Rusko má strategickou rovnováhu v jaderných zbraních, v konvenčních silách ho ale NATO převyšuje.

3 2
možnosti
MM

Tady v této diskusi se snad už všichni úplně pomátli.

Včetně autora.

Stavíte do jedné řady největšího vraha v dějinách lidstva

a současného ruského prezidenta ?

To vám skutečně až tolik hráblo ?8-o

20 7
možnosti
ON

O26n85d82ř84e41j 23N34ý13č

21. 8. 2017 21:11

Podobné praktiky. Ostatně Stalin a Hitler dva masový vrazi se vzájemně uznávali. Dnes je Stalin oslavován v Rusku.

10 4
možnosti
JL

Myslím, že vám rozumím, ale přesto mi se zdá, že taková přirovnání jsou nepříliš šťastná.

7 0
možnosti
SS

Docela pravdiva ...

2 9
možnosti
VK

Jiroudku, ty už právo raději neaplikuj;-D

2 2
možnosti
Foto

Putin stejně jako Hitler, se dostal k moci legálně prostřednictvím demokratických voleb a zastrašováním protivníků. Oba ovládli represivní složky, které využívali proti svým odpůrcům a neváhali je nechat vraždit i za hranicemi svého státu. Nacističtí pohlaváři se také zmocnili kontroly hospodářství a stali se miliardáři, přitom to byli obyčejní gangsteři. Kolem Putina se pohybují podobné osoby, místo hnědých a černých uniforem v nenápadných dokonale ušitých oblecích. Hitler intervenoval ve Španělsku ve prospěch Franca, Putin zase v Sýrii pro Asáda Oba dva stáli v čele agresivních nacionalistických režimů, které nejprve obrátily represe proti domácím oponentům.

Pramen :Zdeněk Stránský

5 7
možnosti
JB

J54o19s16e29f 78B35a11b65k57a

21. 8. 2017 20:34

Ovšem Putin neprohraje;-)

3 2
možnosti
JB

J58o85s14e47f 29B34a54b64k21a

21. 8. 2017 20:25

Prostě když se daří, tak se daříR^

2 1
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,67
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz