Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P60e24t34r 22B42u54r27i55a87n

14. 9. 2017 12:07

Karma, je to tak. Někdy v minulých letech, kdy jsem ještě navštěvoval jiný diskutérský server, se okolo ruských voleb vyrojila ostrá nekonečná debata. Nedalo mi to a sesbíral jsem kolekci desítek videí s podvody při ruských volbách. Členové volebních komisí nosili lístky pro Jednotné Rusko (Putina) dokonce ve sportovních taškách, bednách a podobně masově. Skryté kamery nainstalované opozicí, kontrolní komise, které dělaly přepadovky, či jinými nástroji bylo zaznamenáno neskutečné prasáctví páchané při volbách. V jedné volební místnosti dokonce zavřeli vchod s cedulkou, že je přestávka na oběd, a celá volební komise vytáhla z pod stolu několik beden s lístky a jeden štemploval, druhý podával, třetí zapisoval falešná jména a další házel do urny. Děs přímo na skryté kameře. Putin poté prohlásil volby za platné jen s minimem prohřešků.

3 0
možnosti
Foto

Novináři jsou vždy těmi nejpravdivějšími informátory.

1 1
možnosti
ZH

Nojo, ale ty tucty videií a rozhovorů jim dávají za pravdu. ;-D

1 0
možnosti

K článku se vyjadřovat nebudu - od autora si totiž stačí přečíst jeden blog a pak jenom zmáčknout tlačítko "REPEAD". Ale ten název se opravdu povedl - jako dělaný pro současné předvolební "tanečky" u nás v ČR;-)

3 5
možnosti
VR

REPEAD? To je v jaké řeči?

1 0
možnosti
ZJ

A komu vadí jak volí Rusové? Vy nemáte u nás doma dost problémů, které by se měli rychle řešit??

6 7
možnosti
PB

P77e14t11r 82B53u63r63i28a60n

14. 9. 2017 12:07

Obávám se, že vy nejste ten, který by měl jiným určovat, o čem mají a nemají psát.

4 2
možnosti
Foto

Je svým způsobem úplně jedno, zda někdo dělá volební podrazy a švindly, protože daný někdo vždy musí reflektovat ve svých aktivitách reálné rozložení nálad ve společnosti. Na co bylo svým způsobem jednoznačné vítězství Národní fronty ve volbách v r. 1986.když zvolení zástupci museli volit v r. 1989 Václava Havla prezidentem, což rozhodně neměli ve volebním programu. A vypustit článek o vedoucí úloze KSČ. Přijat zákon o politických stranách a volbách. Prováděli vlastní popravu vlastníma rukama.

To znamená, že ani věrchuška nemá zájem na falšování voleb, protože i ona potřebuje vědět, jak na tom je, jak reálný má mandát, vyplývající z jejího programu.-

5 6
možnosti
MV

A u nás v ČR se nepodvádí:

Na základě rostoucí­ kritiky platí­cí­ch diváků ČT o neobjektivnosti hlavně zahraniční­ho zpravodajství­ ČT jednala Rada ČT o této kritice. Do jednání­ vnesl jasno radní­ Michal Janovič.

Prohlásil: "Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení­ Evropské komise, která povoluje veřejnoprávní­m médií­m fungovat z poplatků nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dí­vat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení. Česká televize se na to nesmí­ dí­vat tak, jako kdyby byla součástí­ současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie" - konec citátu.;-€

7 5
možnosti

...co to melete?8-o

2 5
možnosti
Foto

Václav Javel nepodváděl, on jen nechal zavřít Miroslava Sládka, a pak byl zvolen prezidentem o jeden jediný hlas - ten, kterým disponoval Miroslav Sládek, který byl po volbách bez vysvětlení propuštěn.

5 14
možnosti
VR

Jste jen, jako vždy pouhý lhář, předsedu republikánů v roce 1997 vydala sněmovna k trestnímu stíhání. Důvodem bylo Sládkovo vystoupení při podpisu česko-německé deklarace. Sládek tehdy prohlásil, že by měli být Němci podrobeni převýchově a že jich ve válce zemřelo málo. Následně byl obviněn z podněcování k národní a rasové nenávisti.

Sládek či jeho advokát se hned pětkrát nedostavili k soudu, který tak byl neustále odročován. Následně byl na Miroslava Sládka vydán zatykač. Tehdejší poslanec republikánské strany byl zatčen 6. ledna 1998 před sněmovnou.

Ve vazbě pak zůstal Sládek až do doby, než byl případ projednán. Soud se logicky obával dalších Sládkových průtahů. Mezitím byl 20. ledna 1998 o jediný hlas znovuzvolen prezidentem Václav Havel. Soud pro Sládka dopadl dobře a 23. ledna byl propuštěn. Následně Sládek prezidentskou volbu napadl u ústavního soudu, který však stížnost zamítl. Podle soudu si za svou neúčast ve volbě mohl sám.

17 2
možnosti
VR

Přidávání a falšování hlasovacích lístků do volebních uren a kupčení s hlasy v Rusku při volbách lze totiž dokázat i matematicky. Poprvé o tom fyzik Sergej Špilkin promluvil v roce 2011. Tehdy se i lidé, kteří jinak nemají k matematice blízko, dozvěděli o Gaussově křivce, která zobrazuje „normální rozdělení“ pravděpodobnosti. V tomto případě rozdělení účasti podle volebních okrsků. Jak v roce 2011, tak i v roce 2016, si nejprve odborníci a potom i všichni ostatní všimli neobvykle vysokého množství okrsků s velmi vysokou účastí, přičemž právě v těchto okrscích připadlo nejvíce hlasů Jednotnému Rusku.

Sergej Špilkin, fyzik a držitel ceny „PolitProsvet“, se domnívá, že jde o jednoznačný příznak falšování a nikoliv o náhodu. V rozhovoru pro deník Novaja Gazeta vysvětluje, že přinejmenším 45 % hlasů za Jednotné Rusko bylo zfalšovaných, účast byla uměle navýšena o 11 % a Moskva a Petrohrad, dvě města s nejnižší účastí, nevyužila příležitost změnit průběh voleb.

Tatarstán, Baškirsko, republiky Severního Kavkazu kromě Adygejska, všemi oblíbená oblast Saratovská, dále Bělgorodská a Brjanská. Tam je nejvíce okrsků s anomálně vysokou volební účastí a nejvyšším množstvím hlasů pro Jednotné Rusko. Je pravidlem, že na severozápad a sever od Moskvy se to stává jen zřídka. Na Sibiři se takové věci dějí jen v Jakutsku, Kemerovské a Ťumeňské oblasti a někdy v Omské. Voroněžské atd....

Jednotné Rusko mělo v loňských volbách 28 miliónů hlasů. Z nich bylo, podle výpočtů Sergeje špagina přibližně 12 miliónů hlasů přidáno, to znamená 45 % hlasů za Jednotné Rusko bylo zfalšováno. To je přibližně 11 % všech hlasů. Tedy místo oficiální účasti 47,8 % dostáváme 36,5 %. Místo 54 % za Jednotné Rusko jenom 40 %. Z politického hlediska je to velmi důležitý závěr. Plyne z toho, že Putinovu stranu podpořilo 15 % všech oprávněných voličů. A s těmito reálnými 15 % a oficiálními 27 % budou muset nějak žít.

13 0
možnosti
Foto

I17v64a61n 24M26a50r77e33k

13. 9. 2017 20:06

Vyčkejte času, jak husa klasu p.Jene, za pár týdnů se nebudete stačit divit. . . . . . Nakonec ono to pomalu začíná už nyní . ;-(

1 11
možnosti
Foto

Co tohle je zase za blábol? U nás se už teď začíná podvádět s hlasy říjnových voleb? Můžete prosím tuto jistě velice zajímavou informaci upřesnit?

11 1
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,69
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz