Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J12a64n 25R52á16ž

6. 1. 2018 18:38

V souladu s Vaším názorem by měli být okamžitě vyhoštěni z Ruska velvyslanci USA,Francie, Velké Britanie, Polska a dalších států, kteří protestovali v Moskvě proti zadržení a následném věznění Borise Němcova.

PS. Vážně se zamyslete na způsobem prezentace své nenávisti ke všemu ruskému. Působí to kontraproduktivně.

16 8
možnosti
Foto

Pane, zde jde o úplně něco jiného. Například to, že protestující státy se podílely na okupaci Československa v r. 1968 a nelíbí se jim, že jim to připomínáme.

Že by USA, Francie atd. okupovaly SSSR, nějak nevím. A myslíte, že Němcov byl uvězněn oprávněně?

Ech, stárosť, stárosť.

14 0
možnosti
Foto

V roce 1946 nebo r. 1947 se amícký velvyslanec Steinhardt účástnil slavnostního dokončení památníku osvobození Čech amíckou armádou někde u Plzně. Nevíc nic o tom, že by komunisté po r. 1948 s tím památníkem pohli, či dodávali jakkékoliv vysvětlující tabulky, i když pravdou je, že měli svou vlastní interpretaci toho, co se dělo v západních Čechách.

Neměli bychom tedy mít menší úctu k osvoboditelům než komunisté.

11 5
možnosti
DP

V Hodoníně byla u Masarykova pomníku do roku 1961, kdy byl stržen, vysvětlovací tabulka, že Masaryk nechal střilet do dělníků. Sám sem ji tam tehdy viděl a četl.

7 0
možnosti
PL

Vysvětlovací tabulky a vysvětlovací komentáře před filmovou projekcí byly typické pro komunismus. Takže se ani nedivím, že to hájíte zrovna vy Zieglere.

11 7
možnosti
Foto

A taky se "nastavovalo zrcadlo". Vždy před nějakým filmem.

3 0
možnosti
PK

Pane autore , pokud by nás v roce 1945 neosvobodila Rudá armáda , a je úplně jedno , zda v jejím čele byl Koněv , nebo někdo jiný , tak tady dnes neplkáte nesmysly .

Pokud byste vůbec žil , tak leda tak někde na Sibiři , kde chtěl Čechy vysídlit Hitler.

Takže trochu pokory , prosím.

14 18
možnosti
JZ

Praha by měla postavit pomník hlavně Vlasovcům, protože Ti ji zachránili před nacisty. Rudá armáda vstoupila do již osvobozeného města. A Vaše komunistické plky Kaštovský mě nezajímají. Rudá armád nás neosvobodila, ale přinesla nám novou totalitu, na místo černé rudou.

24 9
možnosti
JM

J75a59n 15M84r95a72č81e14k

6. 1. 2018 17:59

Nevím, osobně jsem proti vysvětlujícím tabulkám u soch. Pokud na tento princip přistoupíme, tak je otázkou kde skončit. Budeme doplňovat vysvětlující tabulky k sochám Karla IV nebo Václava? Žádný z panovníků nemá z dnešního pohledu čistý štít.Informční tabulka je hloupost, ale naprosto souhlasím s tím že protest velvyslanectví je

nepřípuy vyměšování.

2 0
možnosti
Foto

Ani náhodou to není vměšování. My máme v Naardenu Komenského hrob a jak se o něj staráme.

0 8
možnosti
JM

J48a68n 13M46r79a43č52e70k

6. 1. 2018 17:57

Nevím, osobně jsem proti vysvětlujícím tabulkám u soch. Pokud na tento princip přistoupí email, tak je otázkou kde skončit. Budeme doplňovat vysvětlující tabulky k sochám Karla IV nebo Václava? Žádný z panovníků nemá z dnešního pohledu čistý štít.Informční tabulka je hloupost, ale naprosto souhlasím s tím že protest velvyslanectví je

nepřípuy vyměšování.

0 0
možnosti
LH

A ještě bych na protest zasypal stanici metra Anděl - to by tak bylo aby byla jako v ruským metru :-)

3 11
možnosti
JZ

Vy jste vážně mimo Hladíku. Asi je pro Vás těžké diskutovat k tématu. Zřejmě jako jednoduchý člověk nechápete psaný text.

4 1
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz