Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).......Já Vás také trochu potěším. Horáček dal na FB sestříhané video jeho duelu s presidentem na TV Barandov, který se samozřejmě nikdy neuskutečnil. Možná to někomu bude připadat vtipné, ale pro HOráčka to může vyjít setsakra draho. Všechno co slouží ke kopnutí do presidenta jistě také oceníte......pane autore! !!!!!!

3 2
možnosti
JZ

Pan Horáček to tam dal proto, že Zeman je zbabělec, který se bojí televizních diskusí. :-)

1 0
možnosti
Foto

Je na to paragraf 351 v Trestním zákoníku, jak vám správně níže v diskusi připomněl pan Hrubeš, takže vtipálek by si měl dobře rozmýšlet, co dělá.

3 1
možnosti
JZ

Tak v tom případě by měli být stíháni oba vtipálci. Já jsem ovšem jasně napsal a doložil, že jsem proti stíháni v každém takovém případě. Zřejmě neumíte číst

:-)

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 4
možnosti
JZ

Podle vaší omezené logiky by si mohli stěžovat také Dražší a Horáček, když by nepostoupili do druhého kola

:-)

1 0
možnosti
Foto

No jo, ne každý je tak vtipný, inteligentní a mladý jako Vy a ten Váš kámoš. Když před lety nechal pan Kalousek lidem naházet do schránky složenky s oznámením, že dlužej víc jak sto tisíc, pár lidí z toho omdlelo a pár (dokonce s volebním právem) obíhalo příbuzné, aby jim ten dluh pomohli umořit. A mimochodem údajně až deset procent účetních zaplatilo během své profesní kariéry zcela nesmyslně vyúčtovanou fakturu.

11 0
možnosti
LH

Ale ono se to nešířilo na Facebooku - lidé to dostali jako papyrus do schránky a to je sakra rozdíl :-)

8 1
možnosti
LC

Pokud to lítá po FB, považoval bych to za akt zoufalství (obě verze), k pousmání. Na recesi bych až tak nevsázel. Pokud to ale nejdete natištěné na hlavičkovém papíře v poštovní schránce, tak mně to zase až jako velký vtip nepřipadá. Za daleko větší "přešlap" však považuji konání (jak jinak) ČT. Po odvolení prezidentských kandidátů se Zemana ptali, jakou očekává volební účast. Ostatních se ptali o jaké tři věci by se chtěli v prezidentské funkci zasadit. Čili pokračování volební kampaně. Samozřejmě, že někteří se neopoměli otřít o Zemana.

8 1
možnosti
Foto

Není co vyšetřovat - autorem vtipu je novinář Jindřich Šídlo v satirickém pořadu Šťastné pondělí na TV Stream. Leda by se policie vrhla vyšetřit, co je to "satirický"...

6 3
možnosti
PK

Kdyby seděl na hradě kníže tak určitě byste to nepovažoval za vtip:-)

12 4
možnosti
Foto

Kníže na podobné "vtipy" dojel. A Zeman sklízí, co zasel.....

9 2
možnosti
PL

P26e24t93r 51L80a27n17g16e74r

12. 1. 2018 19:09

;-D ten první mi ráno říkala manželka, ten druhý znám až od vás...R^

nicméně, pokud to někdo nahlásil, policie tím musí ztrácet čas, podezření ze lsti tam může být

5 1
možnosti
PV

Aby se nakonec neukazalo, ze ten vtip je z dilny lumenu blizkych MZ.

4 2
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,36
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz