Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J68a28r46a 55R60a12n78k

15. 2. 2018 1:38

Mam zde nekolik rusky mluvicich pratel a obcas se testujeme, jak na tom jsme treba s pameti, odrikat OneginaV ale za to, co delaji posledni dva roky, jak ovladaji vsechny evropske a americke volby, nadavame na Putina a jeho poskoky, ale uz se to zacina menit a diky R. Muellerovi vse dobre dopadne.

0 0
možnosti

Já pouze hodnotil grafiku, která se šíří po webu. A dokonce jsem sám opravil autora ve prospěch Rusů. To je málo?

0 0
možnosti

Co Čech to publicista. ;-D

2 0
možnosti

Inu potrefené husy, argumenty nula, ale kejhají o sto šest. Tak se mně to líbí. Je třeba pokračovat dále. :-)

2 3
možnosti
Foto

Proberte státy EU a vyhodnoťte kolik občanů žije pod hranicí chudoby nebo kolik má který analfabetů. Já si Rusko vůbec neidealizuji, konec konců, měl jsem možnost poznat to na vlastní zkušenost, ale s úplně stejnými problémy se potýká i Evropa s jediným rozdílem: snad má alespoň minimální snahu tyto věci řešit.

2 0
možnosti
Foto

Kritizujete a dehonestujete Rusko se stejným zápalem, jako někdejší sovětští politruci kritizovali Západ. Je v tom cítit křeč a zápach psaní na objednávku s předem známým výsledkem.

6 5
možnosti

To není kritika Ruska, ale pravda. :-)

5 3
možnosti

Až se nechce věřit tomu, že autor blogu je co se týče psaní profesionál (publicista), i když i časech nedávno minulých byli podobní, kteří se snažili zavděčit režimu a vymýšleli nesmyslné konspirace k dehonestování druhé strany, tito však byli terčem všeobecného posměchu a člověk žijící si svým všedním životem a každodenními starostmi se na ně díval skrz prsty. Dnes jsou stejní lidé vydávání div ne za elitu.

Posledním odstavcem tomu autor opravdu nasadil korunu, neb každý racionálně smýšlející člověk ví, že většina vědců a objevů minulosti pochází téměř výhradně z Evropy (byť byly třeba realizovány za mořem) - Francie, Německo, Británie a právě Rusko, nebo později SSSR a to že třeba strůjce sovětského raketového programu Sergej Koroljov si Nobelovu cenu nemohl převzít, je zase úplně jiný příběh...

4 2
možnosti

Velká část objevů pochází z Ameriky, Štětko jste mimo. :-D

1 4
možnosti

Srovnávat počet nositelů Nobelových cen je naprostý nesmysl. Ono nobelovu cenu má např. takový Obama. To váhu takové ceny naprosto degraduje. Opravdu to má nějakou vypovídací hodnotu? 8-o

5 4
možnosti

Jako obvykle autor blogu mele nesmysly - no cco si také myslet o řlověku, který čerpá informace na facebooku .

Tedy Honzíku - v Rusku není průměrná mzda 12tis, ale cca 18tis - třeba krabička Mallborek stojí 28kč, kilo tvrdého sýra 32kč , máslo 16kč atd ...

;-)

6 3
možnosti

Průměrná mzda není 12 tisíc, ale 13 tisíc korun. 13 tisíc korun ani náhodou. A v Rusku stojí máslo v přepočtu kolem 60 Kč. Ty ani neumíš lhát Vondráčku. ;-D

0 1
možnosti

,,Kdyby hloupost nadnášela"

6 2
možnosti

Tak Jindra se musí vznášet v oblacích. ;-D

0 1
možnosti

J86i53ř41í 84V96a77c20a

14. 2. 2018 3:15

Jene, jste rád, že máte plnější břuch než Rus?

P.S. To si fakt myslíte, že kvalita člověka se pozná podle plnějšího břuchu?

3 2
možnosti
Foto

Nikoliv kvalita člověka ale kvalita života. Jak už psal "velký" ruský spisovatel Nikolaj Nosov v knize Neználek na měsíci " S plným břichem houby zle"

2 0
možnosti

Pane Zieglere, mám pro vás informaci, ale tajnou, takže to bude jen mezi námi. Průměrnému Čechovi je Rusko u zadele, natož aby mu složilo jako vzor. Je pravda, že existuje spoustu fanoušků Ruska, někteří za to nejsou dokonce ani placení, ale to na dané věci nic nemění. Stal jste se bohužel obětí mediálních manipulací a hrátek. Zřejmě Vás oslovily myšlenky typu, kdo není pro EU , tak je pro Rusko. To je taková elementární manipulace pro žáky první třídy, ale jistě by se našli mnohem sofistikovanější a to na obou stranách. Pravdou je, že některé komentáře ve prospěch Ruska jsou opravdu velmi směšné, ale naopak to platí také. Problém je úplně jinde. Možná vy potřebujete ke svému životu vzory, ale všichni na vlastní oči vidíme kam nás vede tzv. západ, náš někdejší nepřekonatelný vzor. Takže je podle mě načase začít fandit především sobě, své rodině, případně svému státu a když už chcete nějaké vzory, tak prosím konkrétní osoby s jasnými názory.

11 2
možnosti

Nápravníku, podsouváte my něco, co jsme nikdy neřekl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,78
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz