Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T70o76m62á87š 81P61í34c17l

14. 3. 2018 15:42

Rukopis a styl mi naopak připomíná pokus promítnout do psaného projevu to, jak si nějaký dobrotrus představuje myšlenkový a psaný projev "okamurovce" či "zemanovce". A aby pak bylo co vystavovat na sociálních sítí...

3 0
možnosti
Foto

To se mi líbí, jak laciné body a přihřívání politické polévčičky si kde kdo dokáže udělat na kde jakém vyšinutém magorovi. To zevšeobecnění jednoho duševně nemocného a pletení biče z trusu začíná být signifikantní.

4 0
možnosti
Foto

Antisemitismus je stejně hnusný jako antizemanismus a co to udělá s lidmi, dokládá jak ten dopis, tak i tento blog.

4 4
možnosti

Antizemanismus je neco jako kriricke mysleni a opravnena kritika. Srovnavat to s antisemitismem je silenstvi..

0 0
možnosti

Já jsem ten poslední, kdo by se tady zastával Zemana (mám ho pro jeho povahu rád, jako osinu v rektu), ale co mu zcela určitě upřít nelze, je jeho vstřícný postoj k Izraeli.

4 0
možnosti
Foto

Já myslím, že jestli PČR pisatele zajistí, tento poputuje urgentně do blázince. Evidentně to není případ pro vězení, ale spíše pro uzavřený pavilon nejbližší psychiatrické léčebny...

7 0
možnosti

Když jsem přečet první "kdo je zatím", usoudil jsem, že se jedná o překlep. Když jsem četl podruhé, zíral jsem. "zatím" = "prozatím", dočasně. Ale když je někdo za něčím, píšeme "kdo je za tím".

0 0
možnosti

Koukám, že vás to tak rozčílilo, že píšete zatím místo za tím.

2 0
možnosti

J29i32ř52í 71F91o71g85e40l

14. 3. 2018 8:22

Nechápu to přilepení nálepky. To jste to tedy klidně mohl rozšířit i na příznivce Feriho a jeho souvěrců.

3 1
možnosti
Foto

Jeden z "českých slušných vlastenců"....tím nechci tvrdit,že podobní primitivové jsou všichni,kteří nyní svou nenávist schovávají za slušnost a vlastenectví...

5 2
možnosti

Pane Zieglere, vy už máte jasno o pachateli. Já s tímto nálepkováním ovšem nesouhlasím, tohle není fair! Hloubíte jen další příkopy, styďte se! Jste stejný, jako autor toho odporného dopisu.

8 4
možnosti

Madam, od toho exota co napsal ten nesmysl chci být oddělen vééélikým příkopem, ostnatým drátem a případně minovým polem. Ale stačí když ho zavřou do klece. :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,99
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz